Suleehamdi Kuskoysunlaryoluna maşallah canım benim şuan gözükmedi bugun gittim tekrar kan aldı 1835 cıktı. İlk beta değeri 1068 sizce nasıl geç döllenme olabilir dedi
Kuskoysunlaryoluna Suleehamdi sağol canım. Artış iyi bence en az yüzde 60 artması gerekiyormuş sanırım sizin artmış. Daha küçük olduğu için görünmemiştir. Geçen hafta ben de görememiştim. En yakın zamanda siz de görürsünüz inşallah 🌸
Suleehamdi Annesininportakali53 salı günü ilk beta değerim 1068 çıktı bugun doktora gittim keseyi göremedi geç döllenme olabilir dedi tekrar kan istedi bugun oda 1835 çıktı sizce nasıl artış
Suleehamdi Ceyo93 salı günü ilk beta değerim 1068 çıktı bugun doktora gittim keseyi göremedi geç döllenme olabilir dedi tekrar kan istedi bugun oda 1835 çıktı sizce nasıl artış
umut123_ Suleehamdi benim doktorum sadece iki kez beta baktı tam 1000 üzeri olacağı günü hesaplayıp kontrole çağırdı. Daha önce düşük geçmişim olduğu için tedbir amaçlı karından görünmez ise alttan bakacak büyük ihtimalle. Yani sıkıntılı bir durum yoksa 3000 ve üzeri değerde görünmeniz daha mantıklı. Doktorunuz sadece size çok kaba anlatmış.
Suleehamdi umut123_ bende 2 kez verdim kan beta için canım zaten 1000 üzeri şuan salı günü doktora gideceğim. Evet sıradan Bi doktora almıştım sırayı kabaydı. Size de çok geçmiş olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😘
Suleehamdi umut123_ ben perşembe günü gittim kese göremedi geç döllenme olabilir dedi tekrar kan istedi 1835 çıktı 1 hafta sonra kontrole gel dedi ama ben salı günü gideceğim öyle bakalm inşallah görürüz keseyi bizde ilk beta 1068 çıkmıştı
Suleehamdi umut123_ canım biz keseyi gördük 5+4 haftalıkmış ultrasona göre Adete göre 6+4 dedi kan ve idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar öyle kuzum sen gittin mi eğer boş gebelik olsaydı söylerdi demi kızlar
umut123_ sayre hadi inşallah bakalım ❤️ 6+2 olmam lazım ama geç döllenme olduğu için değerim yeni 1000 üzeri çıkacak. İnşallah görebilirim diyorum, karından görünmez ama napalım. Siz kaç haftalık oldunuz?
Suleehamdi sayre canım biz keseyi gördük 5+4 haftalıkmış ultrasona göre Adete göre 6+4 dedi kan ve idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar öyle kuzum sen gittin mi eğer boş gebelik olsaydı söylerdi demi kızlar