Doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür medigoldde doğumumu yaptım arkadaşlar burda bu hastahaneyi kötü deneyimleyenler de olmuş maalesef gerçekten şansızlıkları demekki ama gerçekten o kadar güzeldi ki herşey herkes bebeğime benden daha çok baktı bana ise bebek gibi bakıldı doktorum Zehra hanımdı ilk önce gittim tahliler yapıldı falan sonra odama alındım ameliyatımı bekledim o arada bile en az ⅔ kere hemşire gelip sürekli bilgilendirme yaptı iyi misin diye sordu daha sonra tahliler çıktıktan sonra çok beklemeden 10.30 gibi ameliyata alındım ameliyat kıyafeti odada giydirildi kendi isteğimle spinal sezeryan oldum aşağı indirildim beni ameliyathanede hoşgeldin canım cicim diye karşıladı herkes daha sonra ameliyat masasına oturttular anestezi doktoru süperdi sürekli beni sakinleştirdi sohbet etti iğne için yanlış pozisyon aldım heyecandan beni sakinleştirdi iltifatlar etti sonra bi hemşire geldi önden bana sarıldı dua okudu salavat getirdi elimi tuttu iğnem öyle yapıldı sonra beni hemen yatırdılar anestezi doktoru başımda bekledi herşeyin bilgisini verdi komutlar verdi sakinleştirdi sohbetler etti benimle sonra doktorum geldi nabersin canım dedi uzaktan sevdi beni sonra ameliyat başladı tabi o sırada midem falan bulandı ama anestezi doktoru hep bana bilgi verdi miden bulacak sakin ol bastırma olacak sakin ol kendimi kötü hissettiğim an ilaç verdi ve hemen geçti sonra bebeğimin sesini duydum ve Zehra hanım bebeğimi gösterdi bak oğluşun dedi o an herşey unutuldu herkes bana güzel şeyler söyledi oğlumu anlattılar anestezi doktor son ses müzik açtı dikişim tamamlanırken bana dedi ki sana sakinleştirici yapıcam hiçbirşey düşünmeden biraz gözünü kapat dinlen bebeğin çok güzel dedi sakinleş dedi sonra beni yukarı çıkardılar bütün gece iki üç kere gelip odamız temizlendi lavobumuz temizlendi her yer gayet temizdi zaten hemşireler hep gelip nasıl olduğumu sordular bebek hemşiresi sürekli geldi bilgi verdi bebeğim tutmadı belki 20 dakika tutsun diye uğraştı gece götürdüler işlemleri yapıldı çocuk doktoru geldi baktı sabah bile çıkmadan bebek hemşiresi geldi bandım değiştirildi pansumanı hep yapıldı yanımda kalan ailemle bile sürekli hal hatır sorulup ilgilendildi eşim başka birşey için kapının önüne çıkıyordu hemen gelip birşey mi var diye soruluyordu çıkarken güle oynaya çıktım ilk yürümemde hemşireler yardım etti beni yürüttüler yine espiriler dualar başkası yürüttüğünde bile gelip kontrol ediyorlardı doğru yürütüyorlar mı diye Allah’ıma şükürler olsun herşey süperdi herkesten helallik alıp çıktım herkese tavsiye ederim sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz 🙏🏻🥰❤️