Asya55 eminrduran orada doğum yapmıs biri olarak keşke yorumuma dayanarak gitmeseydiniz :( nasıl bir ameliyat yapıyorlar ki cıktıgında agrıdan duramıyorsun sancıdan ölüyorsun dediğiniz gibi hemşireler zaten Allahlık
tugbaturkoglu Bende oraya gidiyorum remzi beye ama ilk gittiğimde gördüğüm ilgisini bi daha görmedim açıkçası kısa kısa bakıp geçiştiriyor bir arkadaşım Gül hanıma gidiyor memnun ama hiç bi fikrim yok hala doğum konusunda emin değilim
Zatmy Doğumuma 1 hafta var valla zaten stresliydim daha da stress oldum bunları okuyunca Allahım sen yardım et ya 😭😭
Zatmy eminrduran kalacağınız odayı onlar mı direk verdi yoksa siz mi seçtiniz birde girişte ödediğiniz ücretten extra bir ücret çıktı mı veya ertesi gün kaçta taburcu ettiler sizi bilgi verirseniz inanın çok mutlu olurum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zatmy eminrduran saat kaçta gittiniz ne kadar sonra doğum alındınız acaba bir de bebeği giydirip hemen kapının önünde bekleyen yakınlarınıza mı veriyorlar sizinle birlikte mi odaya çıktı ya da yakınlarınız sizi nerde bekledi siz ameliyattayken
Asya55 Zatmy benim bebeğimi küvez gibi birşeye koyup çıplak odaya cıkarmıslardı ordan anlayın nasıl biryer oldugunu
eminrduran ekstra bir ücret çıkmadi odayi onlar belirli yor bir sıkıntı yoksa Sabh ,10 gib taburcu edilyolar
Zatmy eminrduran bebeği sizden önce çıkarıp veriyorlar değil mi eşiniz falan sizi nerde bekledi acaba
eminrduran önce Bebegi kuvezde eşime falan göstermiş ler sonra yenidoğan a ben oday gelince bebek getirildi
Asya55 Zatmy ben bebeğimden sonra gelmişti odada kim giydirdi onlarmı annemlermi hatırlamıyorum.Zaten sancıdan agrıdan bebeğimi saatlerce sevememiştim nasıl ameliyat ettilerse