panpancabo bende kesin ağlarım diyordum ancak şok geçirdim 🙈😬
Kesinlikle nefess cok önemli benim açıklığım hızlı ilerledi diye duş vs hic yapmadim ama annem sürekli arkadan kuyruk sokumumu ovdu beni cok rahatlatti.
Bu arada meryem ana otu ise yariyor💪🏻
İkinmada söyle diyorlarr 10 gündür kabizsin gibi düşün sanci gelince makatina dogru araya nefes ammadan ikin . Ebe dediki 30-40 saniye ikin ben ikiniyorum max 10 saniye. Zaten ikinamadim 😁😁😁 göbeğimi ittirdiler 🥺
Kesi dikiş bende oldu hem doktor atti hem bebegm gelirken annesini biraz yırtmış 🥹 dikislerden korkmayinnnn doktorunuz iyiyse hicc zor degil sadece 10 gun bence ben 5.günündeyim 2 kez banyo bile yaptım. zaten size steril su veriyolar tuvaletten sonra onunla temizliyorsunuz. Ben cok tedirgindim temizleyemiyorum vss diye ama dikislerimde bir enfeksiyon falan yok iyice temizlemeye calistim hep.
Bide dogumdan korkmayin zaten evet cok güzel en büyük çığlıkta bebeginizi görüyorsunuz ve o an bitiyor. Doktor dikerkende zaten uyusturuyor hissetmiyorsunuz hatta ilk gün o kadar rahattim ki etkisi gecince dedim ki ayy basladi agrilar😁 ama agri gibi degil yardima ihtiyacınız var bir muddet her seyi yavas yapiyorsunuz o kadarrr🌸