Busr21 maşallah ya ne güzel ilerlemiş, inşallah müsait anınızda doğum hikayenizi yazdığınız zaman mutlaka okuyacağım, her gün doğum hikayesi okuyorum zaten 😂 yani aslında sancılardan korkmuyorum çünkü normalde adet sancıları çok ağır geçen bir insanım, ondan az hallicesi olucak diye kendimi motive ediyorum, bir de sancı esnasında yürümek-egzersiz-nefes teknikleri vs iyi geliyor diyorlar hepsini güzelce öğrendim belledim, bir şekilde sancıları atlatırım inşallah ve acı eşiğim de çok çok yüksektir ondan acıdan korkmuyorum, hep ona kavuşacağım anı düşünüp o acıyı sindirmeye çalışıcam, ıkınmayı da afedersiniz tuvalet varmış ittiriyormuş gibi diye tasvir etmiş anneler, ondan da çok korkmuyorum bir de karın kasları olsun pelvis bölgesi olsun güçlü olması çok önemliymiş, 8 yıllık profesyonel spor geçmişim var ondan diyorum onu da hallederim inşallah 😂 hatta hep iki ıkınmada doğurucam diye inandırdım kendimi, psikoloji de çok önemli diyorlar inşallah öyle de olur 😊 doğumda tek endişem kontrolsüz bir yırtık olur mu ya da makata kadar kesi olması gerekir mi, beni tek endişelendiren bu açıkçası çünkü bebek iri diye tereddütte bırakıyor bu beni, bir de bi postta bi hanımefendi iri bebeği için normal doğumda ısrarcı olmuş yok bağırsağı patlamış, bebeğin eli ezilmiş, omzu kırılmış vs, bunları duyunca ister istemez bi endişe oluştu ama kötü düşünmek istemiyorum asla, oğlumla konuşuyorum hep kolay gelmesi için 😅 bir de bi risk görülürse doktorum elbet mübadele edecektir, sonuçta sezaryende de bir sürü risk var o nedenle normal doğumda ısrarcı olmaya devam edeceğim inşallah, yani size doğumla ilgili soracağım dikiş konusu, dikiş atılırken hissediyor musunuz ya da kesi atılırken, çok acıyor mu, ya da doğumdan sonra çok acı oluyor mu, canım tatlı değildir ama şu ana kadar kaşım açıldı, elim kesildi hiç birinde dikiş attırmadım 😂 o dikiş beni bi tık iğreti ediyor ürkütüyor, bu arada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tamamen toparlarsanız 🥰 ve doğum anını ben de tahmin dahi edemiyorum hüngür hüngür ağlarım kesin 😅