Haticecebrail21 Kavakyellerihercai hic korkmayin bebiş kücük alan çok genis oldugundan ordek gibi yuzuyordur🙂ben o haftalarda hic hissetmiyordum 20.haftamda kendini cok hafif hissettirdi.23.haftamda hemen hemen hergun hissettim cok yoruldugum vakit 2 gun bile hissetmedigim oluyordu.
Kavakyellerihercai Haticecebrail21 daha önce kordon dolanmasından bebeğimi kaybettim o yüzden endişe ediyorum 😔 inşallah bir şey yoktur
Nergissi Kavakyellerihercai korkmak için sence de fazla erken değil mi. Bu haftalarda hissedenler tek tük . Biraz daha sabret
Haticecebrail21 Kavakyellerihercai Allah sabir versin Rabbim bebegini korusun insallah.Kordon dolanmasi doguma yakin haftalarda genellikpe olmuyor mu?Sizin ki kac aylikti
Ayss344 Kavakyellerihercai için rahat eder git canım benim 🙏 illa bebeişleri hissetmek istiyoruz Ahh annelik🌸🥰 içini ferah tut bişeycik yoktur 🙏
Renginveannesi_ Kavakyellerihercai canım çok çok erken şuan 20. Haftada bile böyle balık gibi kayıyor sanki tam kuvvetli tekmeler hissedilmiyor sıkıntı yapma
Jan91 Kavakyellerihercai 16 haftada tekme hissedilmez ki ☺️ o kadar kucuk ki, cok ufak kipirdama hissedersiniz, aslinda en erken 18 haftada hissedilir diyolar, sizin daha önce hissettiginiz gaz falan ola bilir
afrAybars Kavakyellerihercai ilk gebelikse daha çok erken canım hiç korkma 2. 3. gebelikte bile bu haftalarda hissetmek çok nadir ✨ 20. hatta 24.haftaya kadar yolu var için rahat olsun ☺️
bebisveannesiiii Kavakyellerihercai O haftalarda çok normal canım benim 26 27 haftadan sonra hareketleri düzene girmişti
Dolunaybelinay Kavakyellerihercai çok erken bende ilk 16 da hissettim cok az 17 de hiç hissetmedim suan 20 yim tam hissediyorum illa her gun akşam yada sahur da hakeret ediyor