Kavakyellerihercai Kızlar 16+1 iz sanki daha önceki küçük haftalarda bir şeyler hissediyordum ama şimdi bir şey hissetmiyorum ne tekme ne başka bir Şey korkmaya başladım 😔
kayraninannesii Kavakyellerihercai 25 e kadar cok normal 20 de bile düzenli hissedilmiyor korkmayın haftanız daha cok erken 🌺
benimmdunyamm Kavakyellerihercai daha küçük canım ben hissediyordum çok hafif hafif ama 21 haftada bile hissetmeyen var
gamzelihemsire Bu haftada hareket hissetmeniz çok zor , çok küçük daha , benim 18+1 de hissetmeye başlamıştım
Kavakyellerihercai gamzelihemsire inşallah 🤲🏻🤲🏻 Daha önce kordon dolanmasından bir evladımı kaybettim korkuyorum artık 😔
Ayss344 Kavakyellerihercai iyi de bu hafta hissetmek için çok çok erken. Doktora gitmiyor musunuz ? Zaten ultrasonda görünüyor. 22. Hafta itibariyle düzene giriyor bebek hareketleri .tedirgin olmanız içim bir neden yok
Kavakyellerihercai Ayss344 doktor kontrolüme 15 gün önce gittim Üç hafta sonra gel dedi ama dayanamayacağım gideceğim
sunset_momy Ben napim 20 haftalık hala hissedemiyorum göğüs hassasiyetim de aniden kayboldu. anlıycağın hiçbir belirti yok. Randevu günüme de daha var. Endişeliyim
Kavakyellerihercai sunset_momy aynen bende 15 gün önce gittim doktora üç hafta sonra gel dedi ama dayanamayacağım gideceğim
GebeHanim_ Kavakyellerihercai bu hafta da hissedebilirsiniz normal bende 17 de hissettim ilk gebeliğim 😊
erdem_agah Kavakyellerihercai 20 haftadan once hissedilen hareketler duzensiz olabilir. Daha cok 20 haftadan sonra düzenli ve anlamli hareketler olur.
Deletedmom70006 Kavakyellerihercai ben 16 nin ortasından itibaren düzenli hissediyorum çok şükür. Kilo ile alakalı bir de bebeğin duruşu ile alakalı olabiliyormuş. İlk gebeligim zayıf hamile kaldım. Ama 22 ye kadar hissetmeme durumunu normal kabul ediyorlar canını sıkma.
Ayss344 Kavakyellerihercai için rahat eder git canım benim 🙏 illa bebeişleri hissetmek istiyoruz Ahh annelik🌸🥰 içini ferah tut bişeycik yoktur 🙏
Ayss01 Canım bende 17/18 de 1 /2 hafta çok hafif hissettim. Sonra durdu. Doktora gittim oynamıyor dedim 24 e kadar hissetmemen çok normal dedi. Ultrason da gösterdi benim yaramaz kızım oynuyordu. 🤭 Dediği gibi oldu 23 de tam anlamıyla hissetmeye başladım