Zeyneppera0 Haftadayım, 5-6 gündür dayanılmaz bir kaşıntı var tüm tahlillerim temiz çıktı sizlerde de oldu mu? Olduysa nasıl başa çıktınız :( doğum sonrası geçti Mi?
geceist Zeyneppera0 şuan bunu okurken bile kaşınıyorum 😂😂vallah bacım geçiren hiç bişeyy yok resmen psikoloji bozuyor
miyopmom Zeyneppera0 dogumdan sonra gecti ama ben mahvolmustum elime ne gecse onunla kasirdim bacaklarim hep yara olmustu hep kan icindeydi ama oyle boyle degildi bagiriyordum ksinti seyinden cok sukur ki dogurunca gecmisti
nmtock41 Zeyneppera0 28+5 deyim ara ara oluyor bacak göbek kol avuç içi topuk da direk yağ karışımım var doğal içerikli onu sürüyorum geçiyorum tahliller temizse cildiniz kuruyordur belki kaşıyıp zarar vermektense yağ sürün bol bol krem nemlendirici bol su için belki faydası olur ..
Zeyneppera0 geceist hepimizde bir umut :( doğum sonrası geçiyor diyorlar ama umarım bu şekilde sağlıklı bir psikoloji ile doğuma gidebiliriz….
geceist Zeyneppera0 ay doğumdan sonra geçsin ona bile razıyım şuan herkws uyuz hastalığıyla mücadele içinde bende mi oldum diye korkuyorum ama belirtiler aynı dwğil bilmiyorum 🙄
Zeyneppera0 geceist kolestaz’dan şüpheleniliyormus genelde tüm tahliller temiz çıkmasına rağmen kaşınmaya devam ama çevremde hemen hemen herkes yaşamış son ayında maalesef
geceist Zeyneppera0 benimde yarın safra asitlerine bakılacak oda normal çıkarsa bende herhalde doğurunca geçer diye ümit ediyorum
Enise77 Ben de o haftalarda kaşıntıdan uyuyamıyodum ama daha öncesinde başlamıştı 28 haftada falandım sanırım. Tahlillerim temiz çıktı. Bebeğimin kaşıntıyı takiben gelişimi durmuştu çok üzücüydü. 2200 doğdu. Sağlıklı çok şükür. Doğumdan sonra direkt geçti.
Zeyneppera0 Enise77 bebişinizin sağlıklı olmasına çok sevindim, benim de 35. Haftam ama duramıyorum artık baya zorlamaya başladı iki hafta kadar dayanmamı söyledi bugün doktor :(
Enise77 geceist doktorum emin olamadı çünkü her şey normaldi ya strese girdiğin için ya da genetik olarak minyon bebek dedi büyük ihtimalle genetik dedi nitekim babası da minyonmuş epey
Enise77 Zeyneppera0 ikinci gebeliğim şu an. Bunda öyle bi problemim yok 33 haftadayım. Süt çok tüketiyodum ilk gebeliğimde neredeyse günde 1 litre kadar kızım da alerjik bi bebekti bilmiyorum alakası var mı ama belki sizin de süt ürünlerine karşı hassasiyetiniz vardır
Enise77 Zeyneppera0 gebelikten sonra iz falan hiçbi şey kalmıyo kalsa bende kalırdı kan revan içindeydi kaşımaktan her yerim ağlıyodum geceleri özellikle
Zeyneppera0 Enise77 inşallah bu gebeliğinizde hiçbir şey olmaz. Çok zor dayanılması gerçekten bu saatte vücudumu kanatarak o acıya uyandım :( Rabbim yardımcımız olsun