cihandurumerve Hkrcy test ücretli oluyormus sanırım. Siz testi kendiniz alıp mı hastaneye verdiniz yoksa devlet hastanesi kendisi mi yaptı testi?
Hkrcy cihandurumerve ben özelde yaptırdım 410 tl gibi bir ücreti vardı. Acıbadem’de takipliyim gebeliğimin başından beri, testi de kendi doktoruma yaptırdım o yuzden.
Dlr48 cihandurumerve yerlıyo olabılırsınız benımde oyle oluyor hatta bırgun bacagımın arasından aktı geldı bende suyum geldı sanıp kosturmustum hastaneye o dedıgınız testı yaptı muayene ettı sularına baktı gayet ıyı dedı akıntıdır dedıler ama bıldıgınız saf su gıbıydı anlam veremedik hamılelıklerde oluyor maalesef ultrasonla bakıldysa sukarı gayet ıyıyse bence stres yapmamaya kotu dusunmemeye calısın cunku beynınıze onu odaklarsanız bır sure sonra gerceklestırıyosunuz cekıyorsunuz ben sitelerde yada ınt ne okuduysam vah vah dediysem cektim basıma geldi hepsi biliyorum zor ama kotu dusunmemeye calısıyorum birde turnusol kagıdının yuzde yuz ıse yarar olmadıgını okumustum onun yerine sıkı takıple sularını kontrol ettirebilirsiniz ultrasonla içiniz belki rahat eder
cihandurumerve Dlr48 sanırım doğum yapana kadar endişem hiç geçmicek. Can taşımak çok zormuş 😌daha az düşünmeye ve kendimi dizginlemeye çalışacağım çok teşekkür ederim 🙏🏿
Dlr48 cihandurumerve bendede sistit cıktı böbrek agrısı ile gitmiştim ama idrar tahlılı temiz cıktı batın ultrasonunda bişi bişi gozukuyor yazıodu raporda sistitmiş yani doktorunuza guvenın bence
Gamzess1 cihandurumerve canım benim de tahlilde enfeksiyon çok az çıkıyor yani mantar yok bunda dersin ama oluyor işte benim doktorumda tamamen büyük ihtimal bu dedi ve verdi fitilin zaten sana ve bebeğe hiç bi zararı yok ve gercektende içim rahatladı bebegın suyu değil dediler ama kilodumu her ıslak gördüğümde üzülüyordum yine aklım kalıyordu seni anlıyorum yani
cihandurumerve Gamzess1 doktoruma danışıp fitil yazdırayım olmadı. Çok teşekkür ederim evet aklım sürekli orda, ya suyuysa ya suyu azaldıysa, ya riske girerse diye sürekli sorular var kafamda. Delirmeden bi doğurabilseydik 😃
esratmbs cihandurumerve canim anlattigin sey %90 mantar baska bir doktora daha gorun fitil veriliyor ve hemen geciyor