elifvesara hilalyce ay ben de 11+6 yım bugün 😌 haftaya salı kontrolüm var umarım cinsiyetini öğrenebilirim. Benim de ilk o yüzden pek bir bilgim yok 😅
hilalyce elifvesara ben parti yapıcağım için kağıda yazdırıp zımbalatıcam eğer tahminde bulunursa haber veririm canım sanada inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
Yasemibrahim Asel_im bende dün 2li tarama yaptırım Die gittim muane 5 dk sürmedi nasıl bebek diyorum daha cok küçük dio ilgisiz bi doktordu😒 devlette 17 ye Kadar söylemiyorlar Die biliyorum
Yasemibrahim Asel_im yarın özele gitcem normalde kontrollerim özelde 2 li tarama için gittim devlete gitmem de bidaha bizde yarın ögreniriz Die düşünüyoruz 13 +2 oluyo yarın 17 cok geldi banada 😁
Nuurrrrrr Deletedmom4548454 kontrolüm var canım o yüzden gidicem 12.jaftada zaten tarama testi var ya yarın söylemezse o zaman söyler diye düşünüyorum 🙂
elifvesara hilalyce çok güzel bir fikir umarım istediğin gibi olur 🙃 ben de mutlaka yazarın haftaya cinsiyetini öğrenebilirsek haberleşmeliyiz 😍
hilalyce elifvesara canım cinsiyet tahminini söyledi doktorum kız gibi duruyor dedi 😍 darısı senin öğrenmene inşallah
Nuurrrrrr Deletedmom4548454 ıyiki gitmişim bugün kontrole bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım çok üzülüyorum bebeğim giiti🥺