Asel_im Deletedmom4548454 13 haftalığız büyük ihtimalle 25 Ekim tahmini tarih. Bugün doktora gittim ama söylemedi cinsiyeti daha doğrusu bakmadı dedi daha erken
Yasemibrahim Salicbulutt tam 13 haftalık mıydı bizde yarın 13+2 oluyoruz merak ediyorum ögrenebilcekmiyiz☺️
Yasemibrahim Deletedmom4548454 insallah canım kızımı 13 +5 de felan ögrenmiştik bakalım heyecanlıyız ☺️
Yasemibrahim Asel_im bende dün 2li tarama yaptırım Die gittim muane 5 dk sürmedi nasıl bebek diyorum daha cok küçük dio ilgisiz bi doktordu😒 devlette 17 ye Kadar söylemiyorlar Die biliyorum
cicekcikiz Ben dün gittim kontrole 13+2 iken doktor beş on dk sonra dedi ki cinsiyeti söyleyim mi😁 ikili taramada yaptı aynı gün
Nuurrrrrr 10+0 olduk bizde yarın kontrole gideceğim en son 6.6da gitmiştim çok merak ediyorum cinsiyet tahmininde bulunur mu acaba Bi oğlum var hayırlısıyla bide kızım olsun istiyorum 🤲🙂
Deletedmom4548454 Nuurrrrrr bence 1 hafta daha bekle öyle git canım o zaman tahminde bulunabilir ama 10 hafta cok erken 🙈
Nuurrrrrr Deletedmom4548454 kontrolüm var canım o yüzden gidicem 12.jaftada zaten tarama testi var ya yarın söylemezse o zaman söyler diye düşünüyorum 🙂