Deletedmom4548454 Huriye1996 aynı dogumumuz haha ben ikili testi yaptırdm cinsiyeti de öğrendk darısı size🐣😘
Asyabuket Deletedmom4548454 buda minigimin fotosu anlayan bakabilirmi acaba çok merak ediyorum cinsiyeti https://imgyukle.com/i/RI8OSb
Melisacabuk Deletedmom4548454 13+6 haftalıgız daha konusmadık doğum ne zaman olur diye ama sizce ne zaman olur gittigimde ögrenicem şimdiden merak ettim💋
benito Deletedmom4548454 11 haftalık olduk, tahmini doğum 9 kasımda görünüyor 😊 haftaya ikili tarama testimiz var, henüz cinsiyeti öğrenmedik. Acaba 12.haftada belli olur mu🥰
benito Deletedmom4548454 inşallah canım, ilk bebeğim çok merak ediyorum. Cinsiyetini öğrensem alışverişe başlayacağım 🤗
rnyyldrm benito aynı heyecanı paylaşıyoruz 4 yıldan sonra ilk hamileliğim cinsiyeti belli olsa da alışveriş yapmaya başlasak 😊 herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına
Eymenebrar 9.5 haftaligiz kasim 17 gosteriyor ama erken dogma jhtimalimiz var ve dusuk tehlijesi var majesef sezarynda oldum icin doktorun 34 haffa yasarsa alitiz demisti 2o ekine geliyor
Pelin06 13+2 olduk doktorumun detaylı bakmasıyla 11+4 te öğrendim kızımı 🥰 bir oğlum var şükür Rabbime insallah sagsalim doğar birde kızım olcak 🥰 hepimiz saglıkla alalım kucagımıza inşallah.
Pelin06 Deletedmom4548454 sizin belli oldumu cinsiyet 😇 evet Rabbim insallah saglıkla doğmasını nasip eder🥰 çok isterdim hep bir kız bir erkek 🙂
biokadarmavii 12 haftada öğrendik bizde oğluşumuz geliyor inşallah🥰 13+1 25 ekim beklenen doğum tarihimiz💙
zamaneannesi80 9+2 sanırım en küçük biziz 😇 bayramdan sonra 12 Mayıs da randevum o zaman 12 haftalık oluyoruz geç ikili test hemde belki cinsiyet görebiliriz 🤲🏻🥲❤️
rnyyldrm benito Allah razı olsun 🥰 çok tuhaf ama birşey hissetmiyorum var mıdır acaba benim gibi olan😅
Deletedmom4548454 Pelin06 bize erkek dedi doktor 11+4 haftada ama degisebilir daha cok kücük dedi bakalm ne olacak 🐣suan 12+3 günlüğüz 😍
Gulsumdamla Deletedmom4548454 doğum 19 Ekim gosteriyor cnm geçen hafta 13+1 le bana erkeğe benziyor demişti sizin