Melegim_19 Kasım annesi olacağım Allah nasip ederse kasım ın ilk haftası gösteriyor hesaplamalar 10+3 galiba cinsiyet için çok erken sanırım çok merak ediyorum bir oğlum var hayırlısı bakalım
Deletedmom4548454 Ays_cskn ooo cinsiyet coktan belli olur iyi duruyorsn ben dayanamaz giderdm canım 😂
Ays_cskn Deletedmom4548454 mecburen bekliyorum aslinda canim 1 yasinda oglum var esimde su durumda izin alamıyor bayram yaklaştığı icin cocuga bakacak kimse yok e hastane isi uzun suruyor malum bende bekliyorum bayram sonrasıni o zmana 17 haftalik oluyoruz nasipse😁😁😁
Melegim_19 Deletedmom4548454 Teşekkür ederim Amin inşallah kızım olsun çok istiyorum erkek hissediyorum ikiside sağlıklı sihhatli olsun 🙏
Nslihan 10+5 olduk. Ctesi 11+2 de kontrolümüz var 2li test yapılacak sanırım. 10 Kasım görünüyo doğum tarihi ama 2.sezeryanım olduğu için daha erken olur
Sabibo Ekim 10 gibi dedi doktor doğum tarihini, sezeryan olucağı için ekim 1de doğum var İnşallah. 14+4 haftalık olmalıydık ama benim bebe ileri gitmiş 15+6 Haftalıkmışız, cinsiyetide öğrendik
Bebekgibi Sabibo benimkide bir hafta ileriden gidiyormuş boyu erken mi oluyor doğum ileriden gittiğinde
Bebekgibi Ekim sonuna doğumum . Bugün ikili taramam yapıldı. Doktor şuanlık erkeğe benziyor bir aya net belli olur dedi bakalım sağlıkla gelsin
TBeyza Deletedmom4548454 amin inşallah hepimizin gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip eylesin 🙏 hislerime güveniyorum bakalım yoksa yanilcam mı 😀 bilemedim
Ayse11205 Bende 10 haftalık gebeyim ultrasonda 4 gün ilerde çıkıyo sizin gebelik belirtileriniz nasıl devam ediyormu
hilalyce Merhabalar bende 11+6 yım cuma günü ikili tarama testine gidicem bu haftalara kadar hiç hamilelik belirtisi yaşamadım benim gibi olan varmı acaba bi de tarama testinde cinsiyet kesinleşiyor mu ilk hamileliğim pek bilgim yok da :)
elifvesara hilalyce ay ben de 11+6 yım bugün 😌 haftaya salı kontrolüm var umarım cinsiyetini öğrenebilirim. Benim de ilk o yüzden pek bir bilgim yok 😅
Huriye1996 Deletedmom4548454 doğum 30 Ekim gösteriyor, cuma ikili test var belki gosterir ya cinsiyeti 😃
Deletedmom4548454 Huriye1996 aynı dogumumuz haha ben ikili testi yaptırdm cinsiyeti de öğrendk darısı size🐣😘