Ays_cskn HaticeElmas insallah netlesirde yavastan hazirliklara baslariz malum hersey pahalilandikca pahalaniyor anca biter hepsini al hazirla derken
HaticeElmas Ays_cskn aynen öyle kızsa ztn hiç bişy almyacm 3 yaşnda kızm var ondan kaln o kadr çok kıyaft varki ama erkekse baştan aşağı almm lazm 🤭🙄
Esra_Anne Ays_cskn inşallah ☺️ Detaylı ultrason yaptırdınız mı peki siz bide randevu aldınız mı bayramdan sonrasına
Snmdrm Ays_cskn Ays_cskn meraba benim de 14+4 30 nisan da cinsiyet öğrwnmeye gidicez tam 16. Hafta olucak sizin cinsiyet bellimi ? Benım de nasip olursa ekim diyor doktorumuz :)
Ays_cskn Snmdrm Merhaba canim benimde cinsiyet belli degil bayram sonrasi gidicem 17 haftalik oluyor o zamana insqllah belli olur benimde ekim basi gibi olur sanirim ilk bebegim sezeryanla dogdugu icin🥰🥰😍
Ays_cskn HaticeElmas Bende kizda olsa erkekde olsa alcam mecbur hemen bebis olmaz diye kucuklerini dagitmistim ben demekki iyice beklemek lazimmis😄
HaticeElmas Ays_cskn bnde çoğunu dağıttm ama kullnamadğm o kadr çok kıyaft oldu ki hepsini sakladm her iki taraftada ilk torndu herşeyini çift çift aldılar 😍
Ays_cskn HaticeElmas Ilk torunlar baska olur tabi oglumunkinide hep ailem almisti bu seferkini biz kendimiz almayi dusunuyoruz bakalim😄😄😄
Eymensmom35 Ays_cskn biz 12 de gittik tam net söylemedi doktorumuz önce kız dedi sonra erkek netliğe kavuşmadı açısından bekledim 16 da gittim ozaman öğrendik bizde tabi bebişim pozisyonu önemli gösterirse 😁hayırlısı olsun insallah sağlıklı olsunlar da
Ays_cskn Eymensmom35 Amin inşallah oglum baya nazli cikmisti 21 haftalikti ogrendigimizde bakalim buda abisine benzerse daha cok beklerim😁😁😁 erkekmi cikti peki