northandmother Ays_cskn ilki kalbi durmuştu bu ikinci gebeliğim ❤️ 14 Eylül doğum gözüküyor kısmetse 19+0 olduk 🧿🥰
Ays_cskn northandmother oncelikle basin saolsun canim benimde 2 dusugum var 1 kimyasal bir bos gebelik olmustu simdi 1 oglum var bakalim bu minnosada saglikla kavusabilecekmiyim masallah Rabbim nazarlardan saklasin tum anneleri ve bebislerini🥰
Gfs Ays_cskn benimde 8 Ekim gösteriyor pazartesi 3lü test için bekliyoruz belki cinsiyetini de öğrenirim diye bekliyorum heyecanla ☺️
northandmother Ays_cskn amin canım benim Rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye umarım böyle tatlı heyecanların mutlu güne kavuşmasıda nasip olur sağlıkla huzurla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim ❤️
EdaElaAyaz Ays_cskn ilk sezaryenden sonra ben normal doğum yaptım 3. Bebeğimde sezaryen zorunlu değildi ama seçme hakkım vardı oğlum 4.900 kg doğdu ve riskliydi normal doğum sezaryen istedim 2 sezaryenden sonra 3. 4. Mecburi sezaryen oluyor ama 1 kere sezaryen olan normal doğum yapabilir araştırın isterseniz ben öyle yaptım ilk sezaryen 2. Normal doğum yaptım şuanda bebek hareketlerini tam anlamıyla hissediyorum desem yalan olur arada bir derinden hissediyorum ama bebekmi bilemedim bide benim hiç ama hiç karnım çıkmadı bakalım yüzde 80 kız dediler salı günü kesinleşir inşallah
Ays_cskn EdaElaAyaz masallah bende yapmak isterdim ama devlet yapmiyor hemde dogum aralari kisa 1,5 yil gibi hareketlere gelirsek kayma gibi bisi hissediyorum arada ama bebekmi bagirsak hareketimi cozemedim insallah kesinlesir cinsiyetiniz ben daha beklemedeyim
HaticeElmas Ays_cskn merhaba benimde 2 gebeliğim ilki sezeryan oldu buda eylüln ilk haftası olacak şu an 18 hftalğm
HaticeElmas Ays_cskn evet hissedyrm 2 ci gebeliğm diye birz erkn hissetmye başladım 🥰ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik ya
Ays_cskn HaticeElmas Masallah bende bekliyorum cinsiyet icin qcaba minnos utangac olabilirmi kendini gostermiyorsa🥰🥰
Esra_Anne 18+4 olduk bizde 😋 doğum 17 Eylül görünüyor, cinsiyeti öğrenemedik göstermedi 😬 bayramdan sonra detaylı ultrason a gideceğim o zaman öğreniriz dedi doktorum bakalım heyecanla bekliyoruz 😍