dml33 Diloss_14 bbm ilki güzel gecmisti rahattım çabuk toparlanmistm normal olup çok dikisim olcaksa sezeryan olurum daha kolay
Meryemcansever Diloss_14 dünden beri dikkat ediyorum dediğiniz gibi pıt pıt şeklinde uzun süre oluyor akşam daha yoğundu sabah bı kaç kere denk geldm🌺
kubumom Doğum pozisyonuna dönmüş bebeğim, ben hıçkırığını hep alt karnımda hissediyorum yani vajinaya daha yakın yerlerde oluyor
Diloss_14 kubumom benimki de doğum pozisyonuna döneceğine makat döndü hareketler kaburgama yakın neredeyse hıçkırıkta öyle 🤭
kubumom Diloss_14 hissettikleriniz belki tekmesidir 😁 bazen öyle sakin vuruyor ki hıçkırık gibi benim de yukarda oluyor o zaman ki dönmediyse bile henüz dönermiş zamanla bebekler ablamın bebeği doğumda dönmüştü dönmeseydi sezaryen alacaktı doktor normal doğurdu mesela hayırlı doğumunuz olsun inşallah 🤗
Meryemcansever Diloss_14 akşamları çok hareketleniyor benim kızım uyutmuyor beni sabahları ben hareket edince uyuyor galiba çok nadir kipirdiyor ama akşamları coşuyor desem yeridir🥳🌺😂