Diloss_14 Ben göbek deliğimin altında hissediyordum bugün göbek deliğimin üstünde hıçkırdı kaburgalarımda da baskı var makat mı döndü bebişim acaba doktor kontrolüme var daha 🤔
bireylulmeselesii Diloss_14 benim bazen kasıkta bazen göbek üstünde. Ama her kontrolde baş aşağı duruyor. Çözemedim bu olayı 🤣
linamom Diloss_14 nabız gibi atıyor canım pıt pıt dye. Benim de alt tarafta atıyor kafa aşağıda olduğu için. Belki kafası yukardadır şuan seninkinin döner sıkıntı yapma
Diloss_14 Meryemcansever ritmik şekilde pıt pıt ediyor aslında 2 dakikayı bulduğu bile oluyor tekme 1-2 kere atıp bırakır ama hıçkırık ritmik şekilde atıyor anlarsın aslında ya biraz dinlemeye çalış yakalarsın 🤭🫶🏻
Diloss_14 bireylulmeselesii dml33 Benimde yan yatıyordu belimin yanlarında hissediyorum tekmelerini ama ilk defa bugün baya yukarda hıçkırdı aşşa dönmesi gerekirken yukarı cıkıyor gibime geldi 😂
dml33 Diloss_14 bnmki hep aynı şekil degismio da dönmesi gerekir bbm kız rahat galiba makat durusu duruo allahtn sezeryan olck yoksa normak dogmazdi bu😅
Diloss_14 Haticelisa benim en son yan yatıyordu altta hissediyordum bugün baya yukarda hissettim 🫣 aşşa inmesi gerekiyor diye biliyorum bu haftalar da
Meryemcansever Diloss_14 dünden beri dikkat ediyorum dediğiniz gibi pıt pıt şeklinde uzun süre oluyor akşam daha yoğundu sabah bı kaç kere denk geldm🌺
Diloss_14 Haticelisa evet her kontrolde pozisyon bilgisi veriyor çoğu doktor yan yatıyor makat duruyor doğum pozisyonunda yada kanala girmiş diyor mesela
Haticelisa Diloss_14 yaa bana hic soylemediler bugune kadar hafta sonu kontrolum var sorayim bari 32 haftaya gircemde
Nur123aa Diloss_14 ben bugün kontrole gittim 31 haftamdayim oğlum doğum pozisyonu almış doktorum öyle söyledi çünkü bir kaç gündür hep kasıklarımda baskı hissediyordum yürürken otururken nefes alamıyordum döndüğü için dedi