Gamze46 28+1 haftalık hamileyim normalde iki gün önceye kadar çok fazla hareket ediyordu bebeğim 2 gündür ne yaptıysam haraket etmiyor bu haftalarda böyle birşey yaşayan varmi
ilkbeybiannesi Gamze46 28-29 haftalarda herkes genelde az hareketten şikayet ediyor, gün içinde hareketini hissettiyseniz endişelenmeyin bence
linamom Gamze46 o haftalar öyle oluyor canım bseyler yiyip sağına veya soluna yat benmki sağda kıpırdamıştı hep sağda olduğu için. Hareket halindeyken sen fazla hareket etmiyolar dinlen uzan bakalım biraz
Gamze46 ilkbeybiannesi Vallahi canım bı kere göz seyirmesi gibi hafif bir hareket hissettim onun dışında hiç hissetmedim
Gamze46 linamom Canım herşey yapıyorum hala haraketini hissedemedim doktorumun numarasida yok kontrolüm de ayın 27 de olmadı acile giderim akşam
ilkbeybiannesi Gamze46 canım olabilir bu haftalarda norma, yine de çok endişelenirsen bi görünürsün doktora
Deletedmom727271 Sürekli hareket halinde olmuyorlar sakin olduğu uyuduğu zamanlar elbette oluyor. günde en fazla 10 hareket saymanız gerekiyor. Hiç hareket hissetmiyorsanız doktora gitmelisiniz.
linamom Gamze46 git canım ozaman acile kontrolüne daha çok var. En azından için rahatlar korkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim de iki gün kıpırdamadığı oldu en sonunda kıpırdadı o haftada ama acile bir git içinde şüphe kalmasın
Elifelbb Gamze46 evet bende yaşadım için rahat etmiyorsa doktora git ben gittim hersey normal dedı nst ye de gırdım suan 30 haftalığım 28 sen sonra hareketi azalan çok Hamile duydum burda okudum inşallah büyüdükleri içindir
Gamze46 Elifelbb İnşallah canım vallahi böyle birşey oluncada insanın aklına herşey geliyor huzursuz oluyor Rabbim hepimizin yavrularını sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Gamze46 Deletedmom727271 Canım hastane uzak dolmuşla çok sıkıntılı oluyor 4 gibi eşim geliyor onla gidebilirim
Deletedmom727271 Gamze46 Anladım canım eşin gelene kadar ayakta kalma dinlen soluna yat hareketlerini hissetmeye çalış.