Kızlar,
Bu ay alışverişe başlayacağım inanın çok bilgisizim. Neyden ne kadar almalıyım, yenidoğan 0-3 ay vs zıbın sayısı vs listesi olup atabilecek var mı?
Yeni alışverişe başlayanlara öneri🌟
Kizilkafaa bende hiç bilmiyorum valla 🙄
benimmdunyamm Bendee, 0-3 mü alıcam yenidoğan mı alıcam bilmiyorum🥲
Kizilkafaa daha yeni eltim dogum yapti yani 4 ay oldu ondan görduklerim fikir oliyor yeni doganlar en fazla 15 20 gun giyiliyo cocuk 20 gunlukken olmuyordu tulumlar ayaklari geriliyordu ondan bikac takim geldi bana sadece hastane cikisi ve 2 3 tane yeni dogan zibin alicam temiz cantaya koyayim diye suanlik 2 ay olana kadar giysin sonra daha buyuk kiyafetlerini alicam cunku eltimin oglu cok iri olmamasina rağmen 6 9 aylik giyiyor henuz 4 aylik
Kizilkafaa 1 tane 10lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane muslime bez
2 tane alt pijama
Ağız mendili
Çorap ,bere, eldiven
Bebek bezi islak mendil
Emzik
İnce batanniye
4 tane zıbın
Zaten hastane çıkışındaki zibinlar 0.3 aylık oyuzden ben 3.6 aldım
Kendime daha bişey almadım ama alacaklarım
2 tane pijama
Emzirme sütyeni
İç çamaşırı 2 veya 3 tane
Çorap
terlik
Poşet koyucam kirli kıyafetleri koymak için
Bide hastaneden çıkarken giycen extra kıyafet
melkaydnnn Çok teşekkür ederim canım, verdiğin bilgiler için 🤍
La_le Teşekkür ederim çok sağolun, tam da böyle liste arıyordum🙏🏻
Kizilkafaa Üstte kalsın 🤷🏼♀️
Kizilkafaa yardımcı olduysam ne mutlu bana 🥰🥰
La_le Teşekkürler 💙
Canım ben böyle bir liste yaptım internette okudum ettin oradan buradan aldım yaptım. Ama 10 lu hastane çıkışı yanlış 5li olacak. Belki işine yarar 💚
Kizilkafaa eğer sezaryan olursan mama al sütun belki o an gelemez geçte gelebilir benimki tam belli deqil oyuzden almadım
Nskyhn Çok teşekkür ederim, harikasınız ❤️
La_le tamam canım aklımda bulunsun🧡
Kizilkafaa rica ederiiiiim💚
Kizilkafaa ben bez konusunda bilgi verebilirim.
1 numara sadece 1 paket alın. Hemen 2 numaraya geçiyor çünkü 2 numara 1 ya da 2 tane. Sonra 4 oluyo 40 ınçıkana kadar. Yani stok yapacaklara küçük numara sakın 1 den fazla almayın hediye getirecek olanlarada 4 numaradan düşük aldırmayınnn.
Baharow Bu bilgi çok işime yarayacak Allah razı olsun ❤️
Kizilkafaa sadece 0-3 ay cok almayın diye tavsiyede bulunabilirim. Hastane cantama bile 1 tane 5′li hastane çıkışı 1 tane de 3-6 aylık takım aldım yanıma bebişim biraz boylu yenidoğan takımlarını genel olarak az tuttum.3-6/6-9 ağırlıkla aldım. Birde patikli altlardan az aldım sonrasında patiksizleri coraplada giydiririm.Ağız mendili ve müslin örtü alın işinize çok yarayacak.Lcw de hamile gecelikleri var emzirme özellikli sonrası kullanım içinde çok kolay 2 ondan 1 de pijama aldım. Depend muhakkak alın. Sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏼