gizgizz ovaninannesi 8 ay öncesine kadar kıbrısta yaşıyordum 9 sene oradaydım ah Kıbrıs ahhh 😍 ben üni için gitmiştim ama babam askeri personeldi benden sonra tayin isteyip gelmişti Paşaköye :)
Dilarakr FigenY eşimin Birliği Gürpınar da lojmanları nerede pek bilgimiz yok gidip göreceğiz bakalım
FigenY Dilarakr bizde girnedeyiz birliği tam olarak bilmiyorum. Önümüzdeki ay gideceğiz hayırlısı ile lojman durumları yok maalesef ev bakıyoruz uygun fiyatlı.
Dilarakr FigenY Neden yok cekiliş yapılmıyor mu orda bize açıkta kalan olmuyor en kötü subay evlerine yerleştiriliyor dendi dışarıda çok pahalıymış lojman şart ya 😔
FigenY Dilarakr bizde çok istedik lojman olmasını iletişim kurduk oradakilerle ama lojmanda boş yer yok denildi. Kiralar 5000 den başlıyor oda orta halli evler yani. Ne yapıcaz bilmiyorum açıkcası
Rbadrn_solmz FigenY zamanla boşalır ara dağıtım da çıkabilir . Rütbeniz nedir ? Takip edin mutlaka giden çok oluyor puanınızda yüksekle alırsınız inşaşlah bi lojman .
Dilarakr FigenY bende çıkacağına inanıyorum daha yeni tayin oluyorlar illa boş yer vardır bizim puan da düşük doguda da lojmandaydık
Rbadrn_solmz FigenY puanınız yüksekse lojman dağıtımımda avantajınız olur . İnşallah . Lojmana girersiniz . Hayat pahalı biraz Kıbrıs’ta . Lojman öok rahatlatır
FigenY Dilarakr bizde iki doğu yaptık hiç kullanmadık lojman hakkımızı, inşallah çıkar da rahatlarız.