PCOS olduğum için zor gebe kalacağımı biliyordum ama film çektirmedim neden bilmiyorum içime sinmedi filme gitmek ve çektirmedim. Sonrasında doktorumla görüştüm ve ben film çektirmek istemiyorum vazgeçtim dedim tabii ki nasıl istersen öyle yapalım dedi. Sonra bana bir takviye gıda gibi bir ilaç verdi onu kullandım. Hem pcos için hem insülin direnci için kullanılan bir takviye imiş. 3 ay düzenli kullanman lazım dedi 2 ay kullandım son 2 tabletim kalmıştı 3.kutu ilacımı alacaktım eczaneden ki gebe olduğumu öğrendim. Ama öncesinde rşim de ben de çok istediğimiz için her ay bir gün bile geciksem umutlamıyorduk ya da hep günlerimi takip ediyordum ovülasyon gününde mutlaka ilişkimiz oluyordu amma bir türlü gebelik oluşmuyordu. İlacı kullanmaya başlayınca ikimiz de kendimizi rahat bıraktık 3 ay bi geçsin sonra olur inşallah dedik ve 2.ayda oldu çok şükür. Kendinizi kasmayın rahat bırakın. Eğer psikolojik olarak rahat olmazsanız hem yumurtlama olmuyor hem sperm kalitesi inanılmaz düşüyor, tecrübeyle sabittir.