Kvser Ben İstanbul’da çok iyi çeken bir yere gittim hatta YouTube rahim filmi yazınca cikiyor videoları vs var. Oradaki doktor bana 3 - 4 ay içinde olması yüksek dedi. İlk ay olmadı ikinci ay olmadı 3.ay sonu da olmadı derken hayırlı haberi aldık çok şükür. Görmediğimiz doktor kalmadı sknti yok dediler Psikolojik dediler. Kafadan çıkartmak cidden çok önemli Ocak sonu gibi şehir dışından arkadaşlarımız geldi 1 hafta fuullll gezdik Şubat’ta ben diyete başladım hiç çocuk ile ilgili paylaşım okumadım sadece diyetsel şeyler araştırdım hatta bir kaç diyet grubu var onlara katıldım dışarı çıkıp yürüyüşler vs yaptım. Ama bu arada da 1 dolu bir boş olarak deneme devam ettik. Hatta bir sonraki ay için ovulasyon testi alayim demiştim. Ama mucizem çok şükür geldi Mart’ta gebe olduğumu öğrendim. Cidden çevremde çok arkadaşım var psikolojik herkes kafasından attığı zaman olduğunu söylüyor. Allah’tan ümit kesilmez 🤲🏻 En kısa zamanda güzel haber almanız dileğiyle tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻