bademcicegi Bayancorek ben de 19+1 deyim. 61 kilo ile hamile kaldım 60 düştüm simdi 61.7 yim. Detaylı ultrasonu bekliyorum. Umarım bebek ile ilgili hersey yolundadır. Bu kadar kilo alımı normal mi ?
Bayancorek bademcicegi Ben en son 18. haftada gittim o zaman 250 gr dı boyu da 17.5 cm di. Her şey yolunda dedi, umarım sizin bebeğiniz de çok iyidir, kilonuz bana göre iyi, demek ki bebeklerimiz alıyor kiloyu biz değil, sağlıklı olanda bu zaten. 🌸🤗
bademcicegi Bayancorek moral verdiniz, teşekkürler 🍀elbette önemli olan bebeklerinin kilo alması 😊 sağlıkla kavuşalım inşallah ♥️
Deletedmom4548454 Tgrtkrt bende 11+5 de öğrendm canım erkek gibi ama diğer ay tam belli olur dedi. Bacak arası fotosunu da verdi ultrasonda belliydi aslında ama yine de acık kapı bıraktı 🐣
Askiletotomsu Tgrtkrt 21+6 yim. 22 diyelim 60 ile gebe kaldım 60,6 cikiyorum şuan 600 gram almışım. Her sabah tartilirim
Beyzanur_ozdemir 19 hafta +2 kilo umarım çok almam dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye yağlı tatlı ve abur cubur çok çok az yiyorum oda oğlum yerken canım çekerse o kdar😇
Sibel83 34+4 haftalık oldk kızımla 9 kg almışım Yaşım 40 74 kg. İle hamile kaldm Boyum 173 Ama kilo almaya çok müsatim Herşey yedim hergün yürüyorm İlk 20 günde 3 kg aldm doktırum kızdı Turşu tuz acı çok yedim sonra hemen kestim Zaten tatlıyla hiç aram olmadı Bu son 2 hafta kızım 600 gr almş ben 1200 gr vermişim nası oluyo anlamadım Hamile değilken bu kadar formda olmamıştım Doğum 20 mayıs bakalım