bussraozturk Tgrtkrt 33+5 11 kilo aldım. Hiç dikkat ettiğim bi şey yok açıkcası canım ne isterse onu yiyorum. Bebeğin beslenmesine dikkat ederek tabi. Zararlı olacak şeylerden uzak duruyorum ama ekmek hamur işi tatlı filan hiç kısmadım açıkcası😄
BeyzaF Tgrtkrt 24+4 valla bende hiç dikkat etmedim 11 kilo aldım hala dikkat etmiyorum canım ne isterse onu yiyorum tabi zararlı şeyler falan yiyip içmiyorum o ayrı 😅
Hulus Tgrtkrt 12+4 hic kilo almadim 59 kiloyum şuanda. Daha önceden kilo problemim olduğu icin doktorum 16 ya kadar almasan iyi olur dedi.
Bayancorek Tgrtkrt 19+6 yız henüz kilo almadım 53 üm hala. Son aylarda alırım diye düşünüyorum, canım bir şey isterse dozunda yiyorum, abartmıyorum ve sağlıklı besleniyorum. 🌸
bademcicegi Bayancorek ben de 19+1 deyim. 61 kilo ile hamile kaldım 60 düştüm simdi 61.7 yim. Detaylı ultrasonu bekliyorum. Umarım bebek ile ilgili hersey yolundadır. Bu kadar kilo alımı normal mi ?
Seldaapk Tgrtkrt 27.haftadayim 4 kg aldım 77 kiloyla başladım şu an 81 kiloyum.insallah 85 le doğuma gitmeyi istiyorum 😁ilk kızımda da 10 kg almıştım.