Sedefege Edadeniz22 gördüğüm tüm rüzgarlar yaramazlık ve ömür tüketme namlarıyla meşhur. Ben ismin karaktere yansımasına inanırım tabi karar senin bebişte senin tatlım. Bende kartal ege koydum oğlumun ismini ege varsa gerisi teferruat 😉
GriMavi edis22 onu burda herkes arıyor ama hep aynı isimler yazılıyor 😊😊😊 Ama ben Bartu ismini begeniyorum
Mommhappy edis22 olsun bizde çok zeytin zeytin diye diye gezdik 😀 Zeytin mi koysak bile dedi en sonunda eşim 🤣 İlla bellidir onun ismi belki rüyana girer bellimi olur ☺️🥰
edis22 Mommhappy keske valla ruyama gelsede arayistan kurtulsam😏. Zeytin esimin rahmetli babaannesinin ismiydi🥰
Edadeniz22 Sedefege ahahah hadi ya Çınar Ege veya Ege candan birini koyarız artık ozmn zaten nedense kız hissediyorum bende 🥰🙈🙏🏻 Ona da bade lina ❤️düşünüyorum Kartal Ege de güzel 🥰
Tazeanne0134 edis22 Oğuz Kağan oğlumun adı Almıla Umay da kızımın adı 34+5 haftalık hamileyim Kolay kolay da kimse de duymadım Oğuz Kağan olarak
Essenn edis22 ben 37. Haftadayım hala eşimle tartışıyoruz ilk oğlumun ismi Efe şimdi ki oğluma ise Ege koymak istiyorum az ve öz 💜