Edadeniz22 Çınar Ege Rüzgar Ege Ege can bende bunlar arasında gidiyorum 🥰 henüz cinsiyet belli değil ama🙈😅
suleesrky Farklı bir isim istiyorsan Asil, Karan, Aybars ve Yekta isimlerinden uzak dur. Zira bu sene doğan erkek bebeklerin %90′ı bu isimlere sahip. :(
bussraozturk nonparisienne eşim tek oğulları olduğu için kırmak istemedim bende. Yine kendileri koyacaksınız filan demedi de eşim istediği için olur dedim☺️
Mommhappy edis22 Şimdi herkes aynı isimleri tekrarlayacak yani çookta farklı bir isim duymayacaksın canım. Bende senin gibi arayıştaydım. Soyadımız Akman ona uygun ağızda dolu dolu olan bir isim olsun dedim Barlas ı seçtim 😀 yine bilindik ama her önüne gelen koymuyor sanki ya da bana denk gelmedi. Asil Han istiyorduk herkes koymaya başladı diye vazgeçtik. Soyisim kombinasyonuna uygun birşeyler bakabilirsin. Sadece bana kalsaydı isim olayı ben Marsel veya Alex koyardım net 😀 ama eşim istemedi 😒
edis22 Mommhappy valla aynen ya erkek ismi fazla degisik bisey yok😏. Ben kendi veya esim veya soyadimizla kombinasyonuna takilmam hic aslinda bi kafama yatan olsun koyacam. Bende 1 2 tane buldum onuda esim miymiy ediyor. Oyle kamisiz daha. Nohut diyip duruyoruz simdilik🐣😏🤭🥰
Mommhappy edis22 olsun bizde çok zeytin zeytin diye diye gezdik 😀 Zeytin mi koysak bile dedi en sonunda eşim 🤣 İlla bellidir onun ismi belki rüyana girer bellimi olur ☺️🥰