Ravzaemine123 Filiz123465 hangi hastaneymis ben hem devlete hem.ozele gidiyorum ilk doğum da devlette oldu tam Bi rezalet di hemşireler pis pis konuştu hemsireyi olduruyordum 4 kişi elimden zor aldı o yüzden devlet de doğum yapma taraftarı değilim bakır koyw gebe polijinliginw gidiyorum resmen köpek gibi davranıyor lar özellikle kadın doktorlar zorla bakiyolar
zehraaaktas Kaahvelii ben devletteki doğuma şu yönden güveniyorum ablam ikinciyi orda yaptı ve çok şükür bişey olmadı Bi de düşük tehlikesinden ötürü 1 gece hastanede kaldım o sırada yanımdaki yeni doğum yapmışlardı ona anlattılar böyle böyle kontrol de ettiler o yüzden Bi güvenim var hani bilmesem tereddüt ederdim Bi de her devlet de bir olmuyor tabi ki ve her özel de bir olmuyor
Kaahvelii zehraaaktas Aynen öyle canım benimde ikinci gebelik yine devlette olacak çok şükür hastanemiz iyi ❤️
Ravzaemine123 Filiz123465 senin sehir pek yoğun değil.istanbulda devlette çok zor iyi doktor özellikle kadın doğuma ve bayan
despina234 İlden ile değişir de bizim burada gidilmez. O hatayı bir kere yaptım bir daha tövbe. Travma oluştu sayelerinde
despina234 MerveEbru Adıyaman. Ben başka şehirleri bilmem burada diğerlerine yorum yapıp aman gitmeyin diyemem Ama kendi şehrim için diyorum ki canınızı sokakta bulduysaniz travma yaşamak istiyorsaniz harika adres devlet hastanesi
Sultaner Bende doğum evinde yenidoğan yogun bakım hemşireyim normal olursam kendi hastanemde olucam doğumu sezeryan olursa özelde şöyle ki özelde de kendi hastanemde de takipliyim neden kendi hastanemde sezeryan düşünmüyorum çünkükadın doğum drum her gün hastanede değil başka hastaneye gidiyorlar malesef hergün farklı dr lar yakalamak zor normal doğumda ise bütün ebelerimizi tanıyırum gayet tecrübeli vijdanlı insanlae özelde de ebelerin elinde doğum dr cıkarmaya geliyor anca o yüzden kendi hastanemi teecih ederim devlete olumsuz konuşanlar siz nasıl davranırsanız karşınızdaki insan da öyle davranır normal doğumda ebe tecrübeli olmalı o da devlettw mümkün sağolsun suriyeliler sayesinde gğnde kaç doğum oluyor saymıyorum bile
haklisinesracim MerveEbru ilk doğumunu devlette yaptım tam 7 kişi doğum yaptı o gün gayet iyiydi. Sadece bir tanesi doktorlari ve ebeleri çok zorladı ona kızdılar çünkü kadın sürekli bağırıyordu. Herkes sancı çekiyor ama o kadın hem bağırıyor hem küfür ediyor hem doktorlara ağrı çekiyorum bir şey yapın deyin duruyordu doktor ne yapabilir doğum sancısına neyse bir şekilde doğurdu sonra doktorlardan ebelerden özür diledi kadın öyle gittiler. Hasta bakıcı benimle çok ilgilenmişti mesela beni giydirdi kızımı giydirdi merhametli davrandı çok insan ilk anda fena oluyor sürekli ağlamak istiyor mesela. Dikiş yaparken de doktor baya iyi ilgilendi konuşturdu beni rahatlatmak için. Ben memnun kaldım genel anlamda.
Ygmrmkgn haklisinesracim sancı çekerken yalnız mı oluyorsun yoksa odada sancı çekip sonramı doğumhaneye alıyorlar
Ereeen Snemgokbil tarama testleri, kan testleri, detaylı ultrason, 10 adet muayene, 5 adet nst, şeker yüklemesi, 2 adet diyetisyen, doğum, 2gün yatış, oda süslemesi paket içerisinde oluyo ben gittiğim hastaneye 7000 tl ödedim
haklisinesracim Ygmrmkgn benim doğum yaptığım yerde herkes ayrı ayrı odalardaydı ama kapilar acıktı doktorlar girip çıktığı için yani duyuluyordu herkesin ne yaptığı
Ygmrmkgn haklisinesracim yanında refakatçi oluyor mu ben ilki özeldeydi o yüzden bilmiyorum devlette nasıl
Eminecak MerveEbru ben 30 haftalik oldum. 4 kere falan özele gittim ikisi ayrıntılı ultrason icindi zaten. Diger ikisi ilk aylarimdaydi. Son ayimda da bi kere gitmeyi düşünüyorum. Çünkuuu devlet hastanesinin ultrason görüntüsu o kadar kötü ki ve eşimi de almıyorlar içeri. Bizimde ilk bebegimiz 300 lira verip bebegimizi görmeye gidiyoruz durumumuz o kadar iyi değil ama değer çocuğumuza diyoruz. Gebeliğim sıkıntılı olsaydı dogumu da özel doktorumd yapardim ama şimdilik bi sıkıntı gorunmuyor normal doğum istiyorum devlette yapacağım dogumumu
Ereeen Snemgokbil eğer özel düşünürseniz tek muayene olarak değil de doğum paketi olarak araştırın isterseniz daha uyguna gelşyo bu şekilde
TBeyza MerveEbru doktorlar sezeryana giriyor ebeler keyif yapıyor canları isterse yada yumurta kicin ağzına gelince doğum yaptırıyorlar şahsen ben böyle insanlara denk gelmiştim rabbim bidaha yaşatmasın ,öyle insanlara denk getirmesin ama benim yaşadığım kötü tecrübeyi herkez yasacak diye birşey yok dediğim gibi rabbim hayırlısını denk getirsin 😊onun dışında devlet avantajlı tabi doğum ücretini değerlendirebilir siniz