Extreme34 Mavisinannesi2 hee anladım,ben de iki defadır giriyorum nst ye(çok da sıkıcı bisey 😁😁)bilmiyordum hergun yeni bisey ogreniyor insan,tesekkur ederim😇🙏
Mavisinannesi2 Extreme34 evet gerçekten çok sıkıcı helede nst çeken kişi çıkan kağıta iç açıcı bakmıyorsa😂
Extreme34 Mavisinannesi2 artık mimiklerinden anlam çıkarmaya çalışmaktan yoruldum.Doktoruma dedim son kontrolümde,siz ekrana pür dikkat bakınca bir sorun var sanıyorum diye.O sa bana ne yapayım sana mı bakayım dedi güldü😁😇
Kuzuannesi DILARAKURBAN bende de toparlanmalar çok ara ara adet sancısı gibi vuruyor 35+5 haftalık. Sırtımın ağrısından geceleri uyuyamıyordum şimdi gündüzleri bile ağrıyor
Honeyinci Extreme34 hahaha benim doktorumda ekrana bakior allah allah falan diyor boyle bisilerle ugrasior dedm eyvah bisi oldu kesn 😂 meger ariza vermis makinasi 😂
Suleermz DILARAKURBAN 36+1 deyiz 2 gündür hareketleri azaldı toplanıp duruyor sadece çarşamba kontrolum var benimde bakalım nolacak ne diyecekler
Dilara9406 Dmllale evet ya hersey zor oldu artik yataktan kalkamiyorum bile yarin 00:00 dan sonra 37 oluyoz o hafta dogurursam olur yani 😊😁
tugbadilara2 DILARAKURBAN Bendede aynı durum söz konusu sağ tarafıma toplanıyor ve hep orda kalıyor top gibi dışardan belli oluyor 36+1 günlüğüz hafif hafif kasık ağrılarım oluyor benide korku endişe sardı açıkçası
Dilara9406 Dmllale yoo hic korku yok aksine cesaretlendiriyorum kendimi 35 de sancim çıkmıştı acilmaya baktilar ve cok kolay bakıldı yani hic acımadı o da beni cesaretlendirdi
Keho2626 Mavisinannesi2 tamam teşekkür ederim ıslaklıktan emin olamayınca bekleyeyim demiştim ama gitsem daha iyi olacak sanırım ❤️