Duyguynrky Ozge11 canım gördüm ben pipisini ama acaba kordon mu demiştim de benim doktorum cinsiyette emin olmadan söylemiyor ☺️ Burdan resim atabilsek bakardım ultrasonda cinsiyette usta oldum artık 😂
iremby gamze04 Farkeder mi ya evlat o senin canin kanin hic farketmez. Benim gonlumden gecen erkekti. Cocuklugumdan beri hep oglum olsun isterdim. Kizim oldu ama deliler gibi seviyorum onu. Esimde öyle. 16.haftada netlesti cinsiyeti.
gamze04 iremby canım cinsiyet olarak değil 🤣öğrenme haftaları genelde kızlar göstermez diyorlar erkekler 10-12.nci haftalarda belli eder diyorlar o açıdan sordum ☺️
VergiliBirsenTolga gamze04 ilk 15 haftada erkek dediler 17 de kesinleşti erkek 31 haftayım hala erkek
iremby gamze04 her turkce iste her yere gidiyor oyle anladim biran 😅😂 yoo benimki kiz 12+6da %80kiz dedi doktor. Degismedide 15+6 da yine kiz dendi.
Deletedmom4793 20.hafta %80 kız dedi doktorum, çok sevindim alışveriş için yine de detaylıyı bekliyorum değişen olabiliyormuş her ihtimale karşı bekleyelim
Harunnisa gamze04 oglum 12 de gosterdi ilk kizim gec gosterdi tam hfta hatirlamiyorum bu seferki cadim 20+6 da gosterdi kizlar gec gosterir derler ama her hamileliktede farkli oluyor