Almla imzabirannee https://www.ciceksepeti.com/puset-ortu-aski-stil-acik-kahve-duz-desensiz-6-renk-alternatifi-kcm76549769
ayse-huseyin16 imzabirannee eğer sizin elinizden yada kayınvalidenizin veya annenizin elinden dikiş geliyorsa kumaş alıp diktirin halam dikişten anlıyor kızına kendi dikmişti 🌸
BurcinTurkcan Bence arabanız travel sistem değilse çok gereksiz bir ürün. Benimki değil ben pusetin üstüne sırf hastaneden çıkarken kullanacağım için almaya gerek duymadım. Bime gelen ince bebek pikesi benim pusetim için tam boydu onu kullanacağım
imzabirannee BurcinTurkcan bebek arabam travel sistem değil evet ama normal baglanmayan muslin kumaşlardan atsam üzerine de uçmaz mi
BurcinTurkcan imzabirannee ne kadar gezeceksiniz ki onunla iki tane çit ya da cırt bant alın tutma yerine göre dikin aynısı oluyor ben zaten gezdirmeyecegim için hiç gerek duymadım
Hzlkaya Busraaaaaa__ bende sizinki gibi yaptırdım ama kullanamadım çocuk üşümesin diye bunu kullanıyorum hemde emzirirken de bunu kullanıyorum
Busraaaaaa__ Hzlkaya doğumum haziranın ilk haftası gözüküyor inşallah sıcaktan korusun yeter bebişler üç dört aydan sonra zaten puset çok sevmiyorlar hareketlendikleri için yazı çıkarsak sıcaktan korusa yeter yoksa bulunduğum yer çok soğuk kışın hayatta kullanılmaz
Elizzannesi imzabirannee buraya Link atmayı da resim atmayı da bilmiyorum trendyolda mordesign yazıp bakarsanız cikiyir zaten
K_annesi imzabirannee Ben kendim diktim çokta güzel oldu YouTube videolar var nasıl dikilir Makineniz varsa çok kolay biçer dikersiniz 😊 45 TL bi kumaş aldım hazır 👍