imzabirannee Pulika valla haklısınız ama elim hic yatkın değil 🤦♀️ çok uzun kulanamayacagim için uygun yollu birsey ariyorum
Sumiire N_3637 ben kendim diktim 30 TL kumaşa verdim makinem vardı kare 1 mt ölçüsünde böyle aralıklı yapmadım üstünede iki tane kurdale gibi uzun yaptım diktim sapına bağlamaya oldu sana puset örtüsü abartmaya gerek yok bence
N_3637 Sumiire boyle becerikli olsaydım keşke 😅 valla degmez yani normal muslin örtüyü puset örtüsü haline getirmisler dünya para istiyorlar tamam emek evet ama çok pahalı geliyor 😒😒
Sumiire N_3637 emekte bi yere kadar yapılan şey belli yani kare kesip dikmek kumaşı alıp bi terziye fiyat sorup ona bile yaptırabilirsiniz uygun bişey söylerse gerçi herkes pahacı oldu gerci bakın benimki böyle bişey oldu bu interneten örnek ama aynı gibi sadece üst tutma yerlerini uzun yapıp çıtçıt takmadım birkez bağlarım olur dedim daha güzel oldu bile  sizinde arkadasınız akrabanızın makinesi varsa rica edin dikiversinler çok zor değil
N_3637 imzabirannee aynen valla alinması gereken bir sürü şey varken fiyatlar da boyle pahaliyken dusunmek zorunda kalıyor insan 😒
Habus imzabirannee Ben de bunu aldım. Puset örtüsü ve minderi için çok pahalı gelmedi bana beğendim de güzel geldi yani ☺️
papatya_35 imzabirannee Trendyoldan aldım ben sadece puset örtüsü 71 TL. Fermuarlı olanlardan aldım, kullanım daha rahat olur diye
Emedko imzabirannee bende bunu almayı düşünüyorum çok güzel fermuarlı ve uygun bence . 21 tane farklı desen ve rengi var . https://ty.gl/w7adaoadkl
Busraaaaaa__ Hzlkaya bende bunları kullanamam yani tabi biraz zevk meselesi biz çok beğenerek aldık sonuçta hepsi bez parçası yani hepsi uçabilir
Hzlkaya Busraaaaaa__ bende sizinki gibi yaptırdım ama kullanamadım çocuk üşümesin diye bunu kullanıyorum hemde emzirirken de bunu kullanıyorum