Ceylincal bsraaktan benim yatağımın içinde ekstra bir sünger yok. Ben yorgancıdan pamuktan yatak yaptırdım içine. Hem daha rahat hemde daha hijyenik olduğunu düşündüğüm için
mrs_elisah bsraaktan yataşran cottony alabilirsiniz. Omurga gelişimi için biraz iyi bir yatak tercih ederseniz daha güzel olur 🌺🌺
_kamer Park beşik aldık önce set olarak oda yaptık ablam doğum yaptı bebek hep yanında yatınca gözüm korktu bir de anne yanı beşiği aldım 😂
Fasulyeninannesi1 Chicco next2me forever aldik asiri memnunuz gerci anne olunca icimden bir ruh hastasi cikti cocugu yanimda yatirma perileri geldi ama besigi de kullaniyoruz xjdj
papatya_35 eyoli Merhana bende büyüyen beşik aldım henüz kullanmadık ama kullanışlı olacağını düşünüyorum hatta biz takım olarak aldık 1 ay önce fiyatı da çok uygundu 5080tlye aldık. İnstagramdan armağanbebe sayfanın adı isterseniz bir bakın güvenilir bir sayfa🙂
Mrveaa symaslan yok henüz gelmedi kargoda 2 ayım var daha kullanamam da ☺️ Ama çok içime sinerek aldım
Svvl34 Mina38 hemen linki aşağıya bırakıyım bakın, ben elele nin kendi sitesinden aldım.. 🥰 https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah
Mucizeminnos Elele madre anne yanı park yatak aldık kargoda şuan gelmesini bekliyorum :) yatağı da içinde olduğu ve çok beğenildiği için onu tercih ettim
Esra_derin Bende sepet beşik aldım ama park yatakta almak istiyorum dün araştırdım biraz ama fiyat farkının neden olduğunu anlamadım, elelenin madre modeli gayet güzel duruyor gibi ama onun dışında hepsi bana aynı gözüküyor farklarını bilen var mi???? 😊
Ba_momss Mobilya sallanan beşik almıştı eşimin dayısı ve yengesi hediye olarak sonra yengem kızının park beşiğini verdi (burda çok kullanamadı sadece Almanya’dan izne geldiklerinde yatiyodu) onu oturma odasına koydum içine de oyuncaklarını oyun halısını falan koyuyorum mutfağın önüne falan getiriyorum içinde duruyo diğeri de yatak odamızda ama yatmiyo çoğu zaman benimle uyudu için 🤭