Meryem_Canli musayakub nişanım geldi 3 gün önce, bebeğin baskısı çok yoğun olduğu için suyun gelir birkaç güne dedi ama dediğin gibi hiç belli olmuyor
musayakub Meryem_Canli gecmis.olsun aynen cnm zaman gecior bakalim… nekadar gecmior desekde ins gelirler gununde
Mine44 Ela03 doktorunla alakalı canm. Bnde devlete gidiyorm söylüyor herşeyi. Başka doktora git olmazsa
Busra_06 Ebrarakcin Herşeyi 😂 aman kilo alır mıyım demedim Abur cubur yemedim ama onun harici herşeyi yedim valla 🙈
canbabacan Meryem_Canli bencw hiç canini sıkma benimkide 1hafta geridwn geliyor bugün 36 haftalık 2.950kg dedi bence hiçde kücuk degil korkma ayrıca bu haftalarda hocbir sıkıntı olmaz desi bana eğer doğarsa
Sibelu canbabacan Bencede kilosu gayet normal ablamın bebeği 38. Haftada 2800 doğdu düşünün gayet normal bence 💕 canbabacan
Ciftcekirdekailem Tontikannesii Dr kilo ile ilgili bişey söyledi mi size bende sizinle aynı gundeyim bugün 3400 dedi tatlıyı ekmeği kes yediklerine dikkat et filan dedi yani çok ciddiye almadım zaten çok yemiyorum ama merak ettim size biseu söylendi mi
Tontikannesii Ciftcekirdekailem yok doktorum bişey demedi ilk oğlum 4.700 doğduğu için bu kilo şu an gayet normal hatta az bile geliyo bana😬
mavi0803 aslhankrhan94 aslhankrhan94 benimde 28+0 da 1077 diydi doktorum kilosu az dedi bol protein ye dedi muhtemelen küçük doğacak dedi çok üzüldüm