Meryem_Canli Sulle_1204 37+0 2800 gram😔 ağrılarım da var doğarsa küvezde kalır diyorlar. Ne yiyosanız bana da söyleyin lütfen biraz da olsa toparlasın
Oykununannesi9 Meryem_Canli kilo olarak iyi canim 2500 gr alt sinir olarak geciyo 37. Haftada cok erken sayilmaz ama kaynamis yumurta kasar peynir muz gibi seyler tuketebilirisin kilo almasi için
Nazlibyrm Meryem_Canli süt ve günde bir tane muz diyo herkes. Kabak çekirdeğide kilo aldırıyor. Kaşar peyniri. Günlük meyve tabağıda yapabilirsiniz. Çok kilo alan bebek için doktor meyve yemeyi yasaklamıştı bi arkadaştan biliyorum
musayakub Meryem_Canli kilosu gayet iyi bence haftasida iyi kuvezde kalir demeleri biraz korkutucu.olmus ama bence problem olmaz
Oykununannesi9 Sulle_1204 32. Haftada en az 1700 gr olmasi gerekiyomus ustu iyi diyolar doktorunda bisey demediyse normaldir benimki hep biraz ondeydi kilo olarak o yuzden sorun yapma bence
Meryem_Canli Oykununannesi9 4 5 gün içinde doğum bekleniyor 1 buçuk hafta geride gittiği için şuan doğarsa 35 36 haftalık gibi olacakmış. O yüzden az dedi galiba doktorum
Meryem_Canli Nazlibyrm yediğim meyvenin haddi hesabı yok Ne yapacağımı şaşırdım artık. Kabak çekirdeğine başlıyım onu da bi deniyim çok teşekkür ederim 🙏
Meryem_Canli musayakub 1 buçuk hafta geride gidiyormuş eğer şuan gelirse 35 36 haftalık bebek gibi doğacakmış o yüzden öyle söyledi sanırım. Ağrılarım da çok 4 5 gün içinde doğum bekleniyor
Neva09 Meryem_Canli vitaminleri düzenli alıyomusunuz bence yemeyle de alakalı değil bazı anneler alıyor bazen anne iştahsız bebek tosun doğuyo ama yeğenim baya tosuncuk doğmuştu yengem çok meyve yiyordu. Yarasın inşallah…
Ccaannsseell Meryem_Canli hergün 2 tane muz 2 tane yumurta, süt, kaşar peyniri, kuru meyve, kuruyemiş (ceviz,badem,fındık,fıstık), pekmez tüketmeni tavsiye ederim canım. Bebişe çok güzel kilo aldırıyor bunlar.
155598 Meryem_Canli muzlu sut içerisine bal veya petmez ekleyin blender ile hepsini iyice karıştırım avakado muz ve bal da deneyebilirsin en azından haftada 1 tane falan
musayakub Meryem_Canli anladim cnm ama o hic belli olmaz … eger acilman vs yok ise agri hepimizde oluyor bendede cok oldu inseAllah zamaninda olur
canbabacan Meryem_Canli bencw hiç canini sıkma benimkide 1hafta geridwn geliyor bugün 36 haftalık 2.950kg dedi bence hiçde kücuk degil korkma ayrıca bu haftalarda hocbir sıkıntı olmaz desi bana eğer doğarsa
Caneym Meryem_Canli Bir bardak süte muz ceviz bebek bisküvisi bal veya pekmez karıştırıp Hergün bir brdk içersen sana da bebeğe de kilo aldırır inşallah
elif_4804 Meryem_Canli hiçbir şey olmaz korkmayın . Ben 34+0 1.900 kg 47 cm bir bebiş doğurdum ilk doğumumdu. Hiçbişey de olmadı şükür . Kızım kuvezde bile kalmadı taburcu oldum bir gün sonra
Meryem_Canli musayakub nişanım geldi 3 gün önce, bebeğin baskısı çok yoğun olduğu için suyun gelir birkaç güne dedi ama dediğin gibi hiç belli olmuyor