54Duyguguc birmumine bende regl öncesi de hassasiyet oluyordu biraz ama o zaman daha bi hassastı nedense onun dışında farklı bir şey olmadı standart pms belirtileri 😁 1 hafta gecikince bi baktım hamileyim 😍🤭
elifvesara birmumine ben daha ilk günden hissettim diyebilirim, duygusal olarak çok değiştim aniden. Bir de aşırı yorgunluk vardı 😌
Renginveannesi_ birmumine benim aşırı hassaslaşmisti elbise giyerken kollarımı kaldirirken baya açıyordu, koku hassasiyetim aşırı derecede vardı bide sürekli uyuyordum işten gelir gelmez uyuyordum işte uyuyordum 🥴🤣🤣
Cudi95 Benim bir baş dönmem vardı sarhoş gibi vallahi şuan 15 haftalık gebeyim zaten progestan kullanıyorum halaa baş dönmem var 😂 zaten çaktırmadan korono olmuşum o ara ondan Mıdır anlamam 2-3 haftalıktı başım dönüyo diye test yaptım da çıktı işte Şans yoksa bulantılar falan esas 7-8 de başladı herkes farklı 🥰
Ruveyda_baskapan En net belirtim uyku yemek yerken bile uyukluyordum gündüz vakti , göğüs uçlarım gerginleşti halden daha öyle aslında acıyordu ve koyulaştı biraz , regl gecikmesi yaşayınca da 9 gün sonunda kanda gebelik testiyle öğrendim.
MerveEbru birmumine göğüslerim çok hassastı normalde regl olacağım zamanlarda olan hassasiyetin aynısı ekstradan bi irileşme fark ettim
dormicum birmumine göğüslere hassasiyet ve çok tatlı bir kaşıntı tüm vücudumda ☺️ Cildim bir anda kurumuştu sanki 🤷🏻♀️
Adeninannesiii birmumine ben 18 hafta-3 günlük hamileyim bir aydır kararmalar başladı, adet olacakmıs gibi kasık ağrısı çok hissettim ve aşırı şişkinlik hissettim adetim 1 gün geçti ve test yaptım pozitifti allaha şükürler olsun bir kızım olcak insallah sizin içinde hayırlısını gönlünüze göre allahtan dilerim 🙏🏼🙃
Sultanzumra birmumine bildiğin göğüs ucuma iğne batiriyorlardi elimi bile goturememistim çok kötüydü sonrasında mide bulantısı vs
minikmucizemmmmmmm birmumine baş dönmesi( tabi o sırada babam ciddi bir iş kazası geçirmişti baş dönmesini üzüntüye vermiştim 😔) sürekli uyku hali, göğüsler de hassasiyet ve iştah açılması
CananTemel yerleşme kanaması ben adet sandım sonra kesildi adet günü geldi geçtii sonra doktora gittim başka da belirti yoktu
Umut60 merveOB rüyamda gebeyim hastaneden aradı 21 gün progestron bakmıştım doktor ilişki sonrası ağrı olunca yumurta kalitesiz mi diye beta ve progestron baktı progestron yüksek ti 20 beta 0 Dı sonra hastane kanın karışmış diye aradı nöbetteydim Bi eve gidip idrar bakayım dedim pozitif i gördüm
Feyzanur__ birmumine Göğüslerim estetik yaptırmış gibi şişmeye başladı bel ağrısı ve halsizlik oldu 🙃
ayseeray1 Feyzanur__ Bel ağrısı nasıl bi ağrı yanma gibi mi,benim adetime 1 hafta var,dün beta 2.00 çıktı,bel kalça kuyruk sokumunda agri ve halsizlik var ,neden oluyor acaba ,2.00 yükselir mi
a1b29497 @“annekuzusu06”. Ya hayırlı olsun baya net görünüyor. Kan testi vererek emin olabilirsiniz.😊 Rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlı haber almanızı nasip eylesin.
Merve_balaban123 birmumine evet duşa giriyordum bir baltim sim siyah olmuş göğüs ucum şişmiş dedim noluyoruz okadar adet olurum hiç şiştigini bilmem hattta adet günüme 3 4 gün vardı erken gebelik testi yaptim ordan anladım