babysare birmumine aşırı sık idrara çıkma ama aşırı 15 dk da 2 kere falan çıktığımı biliyorum noluya bana diye oturup ağlıcaktım😀
meltemkumsal16 birmumine birmumine sicak basması birde göğüste hassasiyet adet olcagim zaman bile agrimazdi hamile oldugumu ozaman öğrendim 💕
___Havva27 birmumine bnm sık idrare çıkma ve adet sancısı hamdolsun geride bıraktık 6.ayimzdayz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
desertrain birmumine korunmadıgımız ilk iki ay aşırı belirtiler vardı 3 . Ay hiç belirti yoktu hafiftim yoktur diye düşündüm belirti aradım ama o ay tutmuştu zaten adet gectıkten sonra belirtiler başlıyor geçmeden daha kana bulaşmadan belirti vermiyor 🥰
Tospikannesiiiii birmumine gögsümde hiç bişi olmadı benim belim kopacak gibi agrıdı 2 hamileligim de de
Bdncrr birmumine canım benim göğüslerim korkunç bir hal almıştı çok şişti ve çok hassaslaştı koltuk altıma kadar acıyordu. Karın ağrım olduğu için umutsuzluğa kapılmıştım hatta ☺️
qbrqbr birmumine acayıp bir agrı sızı vardı ağırlaşma aynı zamanda haberim yokdu ☺️🤷🏼♀️ Daha snra deli gibi peynir yyrdm gecikince de anladım zaten hamileyim :)
Erayhilal birmumine benim tup bebek ama tahlilime son iki gun kala bel agrim ve göğüslerimde hassasiyet siskinlik olmustu o zaman hissetmiştim pozitif oldugunu 🥰🙏🌸
GamzeDs birmumine canım benim sat bittikten bir hafta sonra göğüslerim aşırı şişti. Adalete bir buçuk hafta kalınca köyü halka genişledi öyle anlamıştım ama adet günümde test yaptım pozitifti. İnşallah sen de hamilesindir🤲
Suleercan45 birmumine hafif bi kasik ağrısı ve normalden fazla oluşan koku hassasiyeti yaşadım ben bide ilginç gelebilir ama kirpiklerim top top olmuştu Buda bi belirtiymis 😍
Hilal-ekin @“Serafde”# çok uyuyordum ve ilk haftalarda iştahım çok vardı tabi ilk haftalardaki iştah geride kalıp mide bulantısı haftaları başladı🤦🏻♀️