Yncygt Cerennnn5858 bende yumurtlamayi yakaladigim icin ümitliyim ama o testleri daha önce ben sordum adet günün gelmeden cikmiyormuş ya erken gebelik yada kan vermelisin bence
Czn2105 birmumine bende gram göğüs ağrısı olmamıştı bende gebeliğe dair neredeyse bir belirti dahi olmadı sadece böbrek ağrısı ve bel ağrım vardı adet günümde test yapmıştım zaten isteyerek yapmıştık. 6-7. Haftaya kadar hiçbir belirti yoktu sonrasında biraz midem yanmaya başladı sabahları kalktığımda
birmumine Cerennnn5858 bazı aylar insan öyle oluyor var galiba diyorsun inşallah da vardır şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün direk kan verme şansın varsa hiç bekleme git ver bir saate çıkıyor zaten için rahatlar ☺️
Suleercan45 birmumine ama sana tavsiyem erken dönem testi falan yapmada direk kanda baktır daha kesin sonuç verir
Ozge birmumine ben hamileliğimi belirtisiz öğrendim. Adet olmayı beklerken günüm geçince test yaptım pozitif çıktı. Ama 1hafta sonra göğüslerim aşırı hassas olmaya başladı bir yere dokununca acıyordu sızlıyordu. Hafiften bel ve kasık ağrısı da oldu ama hepsi pozitifi gördükten sonra.
ayseeray1 Feyzanur__ Bel ağrısı nasıl bi ağrı yanma gibi mi,benim adetime 1 hafta var,dün beta 2.00 çıktı,bel kalça kuyruk sokumunda agri ve halsizlik var ,neden oluyor acaba ,2.00 yükselir mi
ayseeray1 m_mervee Benimde belimde ve kuyruk sokumunda acayip bi yanma var,dün beta 2. 00 cikti,adete 1 hafta var,sizce beta yükselir mi
Pinar0 birmumine iki gebeliğimde de göğüs hassasiyetinden anladım. Regl belirtisinde olandan çok fazla bir şişkinlik ve hassasiyet olmuştu ve uzun sürünce şüphelenmiştim.
Umay05 sadece bebek düşünmeye karar vermiştik 1kere denedik ama regl yaklaştıkça ben internetten belirti okuyordum. Okuduğum belirtiyi yarım saat sonra yaşamaya başlıyordum😂beyniniz bu konuda size çok oyunlar oynuyor😬 tek gerçek belirtim yataktan kalkmak istememe asla yataktan kalkmak istemiyordum hatta eşim bi test alıp gelmemi ister misin demişti testler negatif çıkıyordu😂 adetim asla gecikmez benim günü gününe hatta saatine olurum 1.gün gecikti yarın olurum dedim 2.gün gecikti bu işte birşey var dedim 3.gün gecikti hamileyim dedim öyle de oldu😬 kan testi verene kadar da eczane testlerinde hep negatif çıktı kanda öğrendiğim gün evdeki fazla testi yaptım onda pozitifi gördüm
Nursedaaydin Kasığımda batma hissi ve göğüslerimde dolgunluk hassasiyeti yaşadım bide acayip koku hassasiyeti oluştu adetim 6 gün gecikti test yaptım pozitif 🙏🏻😍
Sladlkrn21 Bende çok ağlıyodum bide kasık ağrım olmuştu hatta tomografi bile çektiler hamileymişim meğersem ama sonradan öğrendim tomografidede çıkmamıştı adetim 5 gün gecikince bi test yaptım ve çıktı
Meryy69 birmumine ben tamamen uyku ve duygu değişimlerinden anladım göğüs hassasiyetim olmadı adetime 5 gün kala kan testi verdim ve 1929 çıktı