ozgurum10 Cicilibicili ikili testte görünüyor mu cinsiyet ?ben devlette yaptırdım bişey denmedi siz ozelde mi devlette mii
hafsam_omerim Dlanoglr bizim de oğlan olacak ablası tutturdu ismi ahmet olsun nerden çıktı bende bilmiyorum daha 2.5yaşında ahmet tanıdığımızda yok
Dlanoglr hafsam_omerim aaaa gerçekten mi ne yapacaksınız peki benim kızım da bebek olacak dediğimizden beri Fatih kerem olacak anne diyor arkadaşımın bebeğinin adı herkes diyor çocuklar hissederler
Sevil5513 Sumeyyeabdi 13 haftada kıza benzetti 2 hafta sonra tekrar gidecegiz insaallah kiz olarak devam eder 1 oğlum var
Nrglesim2 15 +3 olduk şimdiye kadar göstermedi kendini bebişim yarın randevumuz var inşallah bu sefer göstericek 🤗
Mdilekk Sumeyyeabdi ayy kaynana adı benim eşim bu konuda çok baskı yapmıştı bir şekilde ikna ettim benim istediğim oldu ben 14 haftada öğrenmiştim
Reallove Mdilekk benimde yarın randevum var devlete gidicem 14 haftadayiz insallah söylerler devlette
Yasemibrahim Reallove devlet 17 den önce söylemiyo sanırım dün gittim 2 li tarama için 13 haftalıgım nasıl bebek diyorum daha küçük bişey belli olmaz dedi bana yatmama kalkmam 2 dk sürdü 🤦♀️
zehracalisgan Dlanoglr bize 18-19.haftaya kadar erkek dedileer detaylı ultrasonda ve sonraki kontrollerde kız oldugunu ögrendim
Ronyanin_annesi Sumeyyeabdi bence kaynana ya da anne ismi takılmamali neticede Neriman ismi çok ağır bence çağa ayak uydurmak lazım kulağa hoş gelen basit isimleri secmeli