sevilayt80 Bktgrn benimde öyle otururken rahat oturamıyorum karnımın üst kısımları sert bebek kanalda deniliyo ama ben aşağı indiğini düşünmüyorum
Bktgrn sevilayt80 elinle biraz anlarsin cnm ben iki elimle rahimin biraz ustune hafif bastiriyorum orda bir kipirdama oluyo,ama zaten doktor dediyse kanala girmis yanilma olma diye dusunuyorum
Samiysfmrym sevilayt80 bende hiç sancım olmadan yatış yaptım suni sancı verildi akşam 7 den gece 2.30 a kadar 2.36 da dogum oldu 🙏 evet sancı zor ama Allah kimseye dayanamayacagı acıyı vermez Anneler güçlü olur ❤️❤️❤️❤️
Samiysfmrym Bktgrn hayır yoktu hiç açılmam hatta açılmam başladıgında da çok geç ilerlemişti ben o yüzden zorlandım
Samiysfmrym Bktgrn amiin canım hepimizin başıma olsun 🙏😃 o ilk dogumumdu şimdi ikinciyi bekliyorum inşAllah ❤️
Hilalakar sevilayt80 ilk kızımı suni sancı ikinci kızımı normal sancım ile Doğum haptım İnan aralarında fark yok
Mirvee @sevilayt8039+2 de kendı sancılarım basladı kendı sancılarımla 6 cm acılmaya kadar geldım daha sonrasında acılma ilerlemedi sunı sancı verdıler evet oncekı sancımı atlatabılıyordum ama sıddetlendı kı zaten doğum için agrıların artması gerekıyor. Sunı sancıyla 3 saatte 4 cm oldu ve doğumu tamamladım cok sukur. Kımse sancıdan ölmuyor guzel guzel bebısler doğuyor 🙏🏻 Hem sancı olayı doğumum zorlugu kolaylıgı gercekten kısıden kısıye göre degısıyor.
znurstnKaraca sevilayt80 benimde açılmam sancım hiç bişeyim yoktu 20 gün önce suni sancıyla normal doğum yaptım, sancı sırasında baya ağrım oldu canım çok yandı ama bebeğimi kucağıma alınca tüm acılar geçti, 5 saat sürdü toplamda
Yesimmm93 sevilayt80 aynıyız pazartesı kontrol var ve bebişim daha kanala girmedi yakın kanala ama girmiyor,ve çok bunaldım pazartesıye kadar doğurmazsam suni sanci istemeyı düşünüyorum iyi bi tercıhmı bilemiyorum ama😢