prensesyolu625 Bktgrn bana da yarın verilecek suni hiç sancim yok benim de 4 gün once muane oldum acilmada yoktu suni ile uzun sürecek olmayacak sezeryan diyecekler diye korkuyorum
Bktgrn prensesyolu625 3cm acikligim varmis dun gece yatis verildi ben son bi kontrol yapmak icin eve geldim buyuk ihtimalle aksam giderim banada sunu sanci verilcek
Doktorunkizi @sevilayt80 bende sizinle aynıyım yarın 41 hafta bittiği için doktorum Suni sancı için gel dedi, ailemde biraz daha bekleyelim deyince bugün doktoruma gidip pazartesine kadar müsaade istedim 😣
sevilayt80 Doktorunkizi hayırlısıyla tek avazda inşallah ben daha 39+5 im pazartesi 40 oluyorum bakalım nasıl olacak
Yesimmm93 sevilayt80 aynıyız pazartesı kontrol var ve bebişim daha kanala girmedi yakın kanala ama girmiyor,ve çok bunaldım pazartesıye kadar doğurmazsam suni sanci istemeyı düşünüyorum iyi bi tercıhmı bilemiyorum ama😢
ElifKarata Bktgrn canm bende 38+3 haftamdayım benmde dün sancım çıktı ama ben hissetmiyorum sancıları sadece belimde bir ağrı var bacaklarıma hafif yayılıyor öyle yerimden kaldırmıyor beni ne zamana doğurcam acaba 😂😂 salı gününe kadar doğurdum doğurdun doğurmadın kescem dedi doktor😍😘
ElifKarata Bktgrn rabbm bir avazda kurtarsın canm bebeğini sağsalim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallah🙏🤗
Bktgrn sevilayt80 yok arkadasim kasilmalarim var karnim sert oluyo daha gitmedim hasteneye yanima kardesim geliyo yolda onu bekliyorum gece hastanede olucam galiba yada gunduz gozuyle sabah gitmeyo dusunuyorum tamamen kendi sancim yok cunku suni verilcek
Mrymtnbus sevilayt80 sunü sancıdan önce böğürtlen çayını tavsiye ederim ben kızımda içmiştim gecesinde açılma ve sancı başladı dpktor yine suni verdi ama doğum normal başladığı için kısa sürdü çok şükür,,6saatte bebeğim kucağımdaydı
Bktgrn sevilayt80 benim sertlesme devam ediyo otur kalk yapiyorum surekli biraz daha acilma olsadiye cunku yarin gidicem yatisa
Bktgrn sevilayt80 ben simdi.marketten poset cayini aldim bogurtlen karisik bitki cayi diyo sade bogurtlen yoktu markette
sevilayt80 Bktgrn benimde öyle otururken rahat oturamıyorum karnımın üst kısımları sert bebek kanalda deniliyo ama ben aşağı indiğini düşünmüyorum