angelicaa Çamaşır sabunu suyu olarak siveno, diğer kişisel bakım ürünleri iva natura aldım. İlk kıyafetlerini yıkadım kokusuz ve güzel. Markanın süper bilinmesi değil içeriği önemli.
mavi01_ Uygun fiyat ve doğal içerik olarak incia aldım şampuan için. Pişik kremi ise bepanthol merhem
Sumiire Cicilibicili bugun “babydream” marka bebek şampuanı aldım araştırmalarım sonucu vegan ürün doğal içerikli 44 TL verdim prema sundari in önerisiyle
Elfs tdincel temiz içerikli deniyor ama ben şampuanın içeriğine bakmıştım bir de kreminin temiz içerikli değildi.
Elfs Minoris yenidoğan şampuan, minoris vücut losyonu, incia pişik kremi, sleppy bio natural ve baby turco bebek bezi sleppy natural ıslak mendil aldım.
Aylntnl Pineapplemom açıkcası gururla söylemek değilde son zamanlarda çok takip ettim hamileleri herkes çok tavsiye etmişti ondan aldım valla bu söylediğinizi duymadım hiç
Pineapplemom Aylntnl takip ettiğiniz kişiler işbirliği ve ortaklıktan kazandıkları paralar sebebiyle bu önerileri yapıyor doğal anneleri ve bilime dayanan sayfaları takip ederseniz kara listelerin başında dalin ve mustela var
Aylntnl Pineapplemom doğrudur valla işbirliği işin içine girince dediğiniz gibi kime güveneceğinide şaşırıyo insan