HappyMom Canımız annelerimiz, bütçe dostu ve doğal içeriklerin araştırmasını yapmaktayız. Bilindik markalar haricinde ekonomik ve doğal içerikli kişisel bakım ürünü olarak neler almayı planlıyorsunuz?
Dytbsr HappyMom Hem deterjanı hemde köpük şampuanını kullanıyorum çok memnunum. Bir çok bilindik marka bebeğimin cildinde kuruluk yaptı ama siveno da bunu yaşamadık gönül rahatlığıyla öneririm🌸
Sumiire Cicilibicili bugun “babydream” marka bebek şampuanı aldım araştırmalarım sonucu vegan ürün doğal içerikli 44 TL verdim prema sundari in önerisiyle
Carriebradshow HappyMom sivenonun doğal içerikli bebek deterjanlarını aldım. Bakım ürünlerimizi mustela tercih ettik.
Pineapplemom Mustela aldık diye gururla söyleyenler doğal içerikli değil ki mustela zehir barındırıyor içerik okumayı acilen öğrenin
Aylntnl Pineapplemom açıkcası gururla söylemek değilde son zamanlarda çok takip ettim hamileleri herkes çok tavsiye etmişti ondan aldım valla bu söylediğinizi duymadım hiç
teletabi HappyMom Kendim kullanmadım ama yakın çevremde kullanan kişiler memnun. Hali hazırda kullandıklarım bittiğinde bu markaya şans vermeyi düşünüyorum 👍
Ozge HappyMom sivenonun yetişkinler için olan ürünlerinden kullandım güzeldi. Bebek için olan ürünlerine de bakacağım. İnciaya da bakacağım buradaki anneler temiz içerikli demişti.
Tucicup Ben temizlik ürünlerinde minoris baby aldım şampuan ve kremlerindede ecowell aldım pişik kremindede incia
Laydlittlemouse HappyMom yeşil anne ürünleri deterjan yumuşatıcı ıslak mendilde sleepy natural baby turco natural incia ecowell