Papatyaytt Ayse254 aminnn canm aminnn bakalım benm kendiliginden 2 cm acilmam varya oyuzden suni sancı denicez en son ihtimal 🤲
Fatmadumankorc Ayse254 son saatler çok zordu ama bebeğim çıktığı anda o çektiğim sancılardan eser yoktu saatlerce o sancı çeken ben değildim sanki normal doğumun böyle güzel bir yanı var yine olsa yine normal doğum yaparım 🥲
powermom06 Ayse254 dun aksama kadar yurudum gezdim temizlik yaptim saat 10 a kadar pembemsi kan gibi ama degil gibi d3 akinti gelmis nisan dedi annem ama bilemedim sabaha kadar da uyumadim sancidan bende asiri istiorum cunku yetti bana bu kadar hamilelik sagolun almayim ben pirtlatmak istiorum bi an once 😄
Aslihanfs Allah yardımcın olsun 🙏 bende 42+2 de doğum yaptım 😂 merak etme kanala da giriyor cart diye de doğuyorlar 💓 Rabbim kolaylıklar versin inşallah rahat, sağlıklı bi doğum olur
HurremSultan Ayse254 canım korumasız ilişki yerleri dizlerinde silmek ve yarim saat sıcak suya oturup beklemek 2 kere yaptım 38.0 da suyum geldi🌸💕
2345hafsa Serap26_ bende aynı durumdayım 3. Gebelıgım 41haftwlık olduk hıc bısey yok kaç saatte dogdu bebegınız kendımı avutuyorum sunı verırseler ılkı kadar uzun sürmez dıyorım bu 3. Dıyorım hayırlısı artık ama çok bunaldım artık bı doğsaydı
Serap26_ 2345hafsa yaklaşık olarak 4 veya 5 saati bulmuştu Doğar hayırlısıyla wakti zamanı geldi mi şaşmaz rabbim yardımcımız olsun inşallah
elifinannesiii Ayse254 41+1 bugün bende gelmiyor diye diye suniye doğru gidiyordum. Doktoruma dedim bu gelmeyecek alalım biz güldü çoğu hastam böyle diyip akşamına geliyor beklemekte fayda var dedi dündü kontrolüm ve inanır kışın akşamına nişanım geldi şuna sancılarımın sıklaşmadınız bekliyorum . Her şeyin doğalı daha iyidir diye teselli ediyorum kendimi normal doğumu başarabilir miyim diye tedirginim çünkü ama bi şekilde herkes bunu yapıyor☺️
2345hafsa Serap26_ hemen etkı edıyromu sunı sancı bende ılk bebegımı sunı desteklı aldım kendı sancım hafıfdı sunı verdıelr bayag bı arttı sekız saat sonunda Doğum yaptım sunı sancıyı verdıklerınde hemen başlıyormu sancı sıddetı gıttıkcemı artıyor yoksa ılk başta hafıfımı ay çok soru sordum hakkınızı helal edın🥰
Serap26_ 2345hafsa Hemen birden etki etmiyor yavaş yavaş şiddetlenmeye başlıyor saat geçtikçe ve doğum yaklaştıkça artıyor şiddeti git gide canım 😊