Huzurrr_13 Minik1Civciv evet hamilesin gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah iki günde bir artışa bak ❤️🥰
3oglanannesi Minik1Civciv evet var gibi artış takibi yapmanız gerek ama 2 gün sonra 2 katı olacak şekilde artış olması gerek
benimmdunyamm Minik1Civciv evet canım hayırlı olsun ama.2 güne bir kan ver düzenli artıyor mu değerlerin bir bak
Minik1Civciv Huzurrr_13 sağol canım Allah razı olsun daha önce kaybım oldu onda 328 ile öğrenmiştim değer düşük gelince tereddütte kaldım
Minik1Civciv Mikmikbuk sağol canım benim Allah razı olsun gideceğim Rabbim o günleri göstersin inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin daha önce kaybım oldu korkuyorum 🥹
Huzurrr_13 Mikmikbuk bu ne acele Kizz 🙈😂 bekle önce artışa baksın iki günde bir sonra keseyi görsün doktor kalp atışı için uygun zamanda cagiracaktir ❤️❤️
Aminemihra Minik1Civciv çok düşük değer siz idrarda yapın silik çıkarsa bile vardır .benim 5 gün geçmişti 279 çıkmıştı
Mikmikbuk Huzurrr_13 Ay ben hiç artış martış takip etmedim😁4 haftalıkken idrar testi pozitif çıktı. 6+5 de direk muayeneye gittim. Kankime de öyle önerdim o da öyle yaptı kafamız rahat oldu😁
Minik1Civciv Ozlemsarap ayyyy sağol kuzum inşallah artar da içim rahat eder bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah yavrumu Rabbim dileyen herkese nasip etsin amin ecmain ♥️🤲🏼
Minik1Civciv benimmdunyamm sağol canım inşallah artar korkuyorum Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın ne bana ne kimseye kimsenin kucağı boş kalmasın
Minik1Civciv Mikmikbuk daha önce kaybım oldu korkuyorum birde onu öğrendiğimde 328 falandı bı değer düşük geldi gözüme o yüzden artışı görsem içim rahat edecek
Huzurrr_13 Mikmikbuk doktorlar bir kere kan verdin mi artık artışa bakılacak en rahatı bilmemek adet 1 hafta gecikene kadar malesef biz çok heyecanlı evhamlı anneleriz 🙈😂❤️❤️
Huzurrr_13 Minik1Civciv evet ikizdi biri kalbi durdu 7+5 te diğeri ile yolumuza devam ediyoruz minisimle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻❤️