[silindi] Deletedmom727271 heralde ilk zamanlar böyle oluyor sizin bay geçmiş sonradan düzelir belki😇
Sezginshome [silindi] 44 gün oldu kırmızı bir çizgi olarak duruyor o kırmızılık ne zaman geçer bilmiyorum. Beyaz tenliyim belkide o yüzden kırmızı görünüyor bilmiyorum
[silindi] Sezginshome bende beyaz tenliyim çok koyu duruyor rengi acaba sonradan geçiyır mu böyle mi kalıyor anlamadım
Oznurkk [silindi] ben şimdi resim çekip baktım.fotoğrafa göre pembe ve ince çizgi. Zaten ip felan hiç kalmadı kendi kendine geçti dikiş aldırmadım
Minikmucizem0 rkyycbnn hayır ya 3 sene önce doğum yaptım ilaç vermediler b nde 4. Gün çıktım tuvalete
Deniz93 heleninannesi06 gaz neden oluyor acaba ki? 😥 WC nasıl yapılıyor bir de acımıyor mu otururken acaba 🙁
Deletedmom727271 Deniz93 bağırsaklardan kaynaklı gazınızı çıkarmanız gerekiyor. gazını çıkarıyorsan bağırsakların yerine oturmuş demektir. yani sıkıntı olmadığını gösteriyor.
[silindi] ZZeynepP1903 benimki estetik dikiş 9 martta doğum yaptım yara yeri koyu renk duruyor şuan ağrı sızı yok