Slcnslcn Ummi eski katalog cnm ama son 2 3 senenin kataloglarna baktim. Her nisan ekim aylarinda gelmiş.
Kubraozdemirr Bahar11mucize bende set halinde alıcaktım internetten baktım hep 80-100-130 arasıydı bi arkadaşım eminönüne gidiyodu o hafta aklında bulunsun bak demiştim babyjemin setini 50 liraya almış hepsini
Meryem34 Harunnisa daha canlı bakmadık erken diye aynen hergün banyo yapacağını düşününce vazgeçecek gibiyim aç kapa bozula bilir garantisi var mı vs bakmaya gidince karar veririm 😊
Harunnisa Meryem34 evet bakipta almak arastirmak cok onemli bende bu kuvetten istemistim.ama ac kapa bozulursa degmez insallah saglam cikar
Meryem34 Harunnisa bi yere sordum az önce kaldırdık biz dedi su kaçırıyor diye e bebeğe de sorucam garantisi varsa bakıcam
Harunnisa Meryem34 iste sormak onemli para bisey degil ama en onemli zamanda kirilir falan ugras dursun yani bide
Haticemustafa Bahar11mucize ben e bebekden takim 70 tlye aldm canm Uygun buldunmu takim almak daha mantikli
Hdamla Bahar11mucize e Bebekte set var küvet kova tas küvet filesi Deniz yosunu sünger belki bir parça daha vardı ama hatırlamıyorum şu an 109 tl ben bundan almayı düşünüyorum
Ecrinimleyla Bahar11mucize ben e Bebek ten aldım küvet 42 lira maşrafa 5 lira baby jem in ama çok güzel takım halinde almadım ama tek tek satılıyordu yalnız kova almayı unutmuşum 😂😂😂 onu da bi ara alcam