Edddaaa Bahar11mucize Eminönü’nden aldım küvet ve file 47₺, filesi de file gibi değil de kalın bez gibi filesen daha güzel, evde zaten kova ve maşrapa var ekstra onlara gerek görmedim açıkcası 3 parça naylon a 100 lira veremem
Ucr2 Ben civilden parça parça alıp set yaptım. Filesi küveti kovası ve maşrabası 40 liraya geldi toplamda. Tavsiye ederim
EzgiGer Bahar11mucize civilin internet sitesinde küveti maşrapası kovası filesi süngeri sanırım 50 yada 60 liraya almıştım
Elons Bahar11mucize canım.ben 2 gün önce sipariş verdim.hepsiburada.comdan yarın elimde olacak inşallah 4 parça set halinde 49.90 aldım gayet sağlam ve renk secenekleride var bak istersen
Bskrt Bahar11mucize ben iki ay içinde 8 kez alışveriş yaptm hepsi de çok güzel geldi hiç sorun yaşamadım
Beyza5353 Slcnslcn gurbetcianne97 çok güzelmiş güle güle kullanın Türkiye’de görmedim hiç ayıptır sorması hangi mağazadan aldınız 😅
Sibel01 Bahar11mucize canım ben çok araştırdım tek alınca inan ki daha pahalı oluyo. Civilin internet sitesinde Kanz markası indirimdeydi hala geçerli mi bilmiyorum 70-80 tl gibi bi fiyata aldım. O marka zaten çok kaliteli ve süngeri falan filan her şeyi içinde 😍
Harunnisa Bahar11mucize acilmadan kapida bekliyeceksin kapi acildigi gibi iceri hucum edip kartal gibi suzulerek urunleri kapacaksin 😁😁😁😁😁 bende kacirmak istemiyorum ben oyle yapicam
Harunnisa Slcnslcn ekimde yazan gecen seneki olmasi lazim bu sene de o zamanlarda gelir ama tam zamani belli olmaz
Harunnisa Meryem34 katlanabilenler daha cabuk zarar görmüyor mu surekli ac kapa derken yirtilma falan yapmasın
Meryem34 Harunnisa yırtılacak bir yeri yok ki plastik 😊 https://www.e-bebek.com/baby-plus-katlanabilir-bebek-kuveti-pembe-p-byp-8002-pembe/?gclid=Cj0KCQjww8jcBRDZARIsAJGCSGvHyEesAzVln1MT8PELdgre5uHI5rn71EQxuomLsImQBpDoHb24rtEaAsaKEALw_wcB
Meryem34 Harunnisa daha canlı bakmadık erken diye aynen hergün banyo yapacağını düşününce vazgeçecek gibiyim aç kapa bozula bilir garantisi var mı vs bakmaya gidince karar veririm 😊