Mltmsncn Zycn_aslan bende 38.haftada 3 cm acıklık vardı. 39+6 da sancılandım hastaneye gittim 6-7 cm açıklıkla doguma alındım.
Dilara9406 Zycn_aslan benim acikliga bakmislardi 1 hafta once elle muane etti gene elle mi bakiliyo cati muanesinde
Semra12344 Zycn_aslan cnm merhaba doğum yaptın mı ? Benim de bugün çatı muayenesinde 3 cm açıklığım çıktı
powermom06 Semra12344 peki yatis yaptin mi ? Benimde 3.5 cm acigim var ama ikinci gebelik oldugu icin dr normal dedi sanci kanama su olursa gel dedi bilemedim
Semra12344 Nurakin077 benim bugün çatı muayenem vardı cnm hiç korkma anlık birşey biraz acı oluyor ama geçiyor hemen ayrıca benim çatalda yapmadı doktorum o yüzden daha rahattım
Nurakin077 Semra12344 dimi o çatal zaten psikolojik olarak çok etkiliyor insanı. Çok sağ ol canım böyle motive edici mesajlara ihtiyacımız var yoksa ay açıdan ölsüm bittim diyenlere kalırsak doğuramayız
Semra12344 Nurakin077 aynen cnm kesinlikle ya bende okuyunca çok korkmuştum herkes yazmış çok ağrılı acılı birşey diye zaten en fazla 10 saniye sürüyor nesi çok ağrılı acılı anlamadım yani zaten benim doktorum yaptı eline eldiven giyip jel sürdü.
Sumiire Nurakin077 hiç korkma kuzu nekadar rahat olursan okadar rahat geçiyo kasma kendini 10 saniyelik bişey iki haftadır oluyorum azıcık bi sızı gibi oluyo öyle ayılıp bayılcak kadar değil
Nrysnmz Bu çatı muayenesinde veya açılma olup olmadığına bakmada bacaklarını ulu orta açıyorlar mı acaba merak ettim
Semra12344 Nrysnmz yok kız olur mu öyle şey doktor odasında yapıyor seni yanındaki kız hazırlıyor zaten bacaklarına örtü örtüyor doktorda yaparken perdeyi çekiyor eşin bile görmüyor yada kiminle gidersen
Semra12344 powermom06 valla doktor istersen yatış yapabiliriz dedi bende istemedim pazartesi ye gün verdi o gün gideceğiz eğer haftsonu su nişan vs gelmezse. Sancım falan yok benim açıklığım var sadece
Nurakin077 Sumiire yani sonuçta ilişkiye giriyoruz onun ilk esnası gibi bir şey anladığım kadarıyla dayanımız Allah’ın izniyle sağ ol valla canım
seon90 Zycn_aslan iki haftadır sancımı bekliyorum sancım yok 5 cm açıklığım var ama tık yok.bugün doğumum olcak inşallah suniyle 😂