Zycn_aslan Merhaba kızlar bugün kontrole gittim 38+4üm çatı muayenesi yapıldı 3cm açıklık var dedi doğum belirtisimi acaba böyle olan varsa Bilgi verebilirmi doğum yakinmi acaba ☺️
Semra12344 Zycn_aslan cnm çatalda mı yapılıyor bu muayene benim de cuma günü merak ediyorum nasıl geçecek ☺️
Nurdrmz_24 Zycn_aslan ayy darısı başıma en son 1 cm açıklık rahimde yumuşama vardı yarın kontrolüm bakalım ne dicek :)
Yagmur2210 Zycn_aslan bnde aynı haftadayim canım 38+4 hatta bugün kontrolüm vardı ama Dr bana çatı muaynesi yapmadi 23 Nisan cumartwsi günü normal doğum için gün verdi sancım olmassa suni sancı vercekler ama benden ne Nisan geldi ne de çatı muaynesi yapıldı anlayamadim 🤷
Semra12344 Zycn_aslan inşallah benim de güzel geçer insan bir stres yapıyor doktor yapıyor demi ebe değil ☺️Benim de 39+3 de olmuş olacak ☺️
Nurakin077 Zycn_aslan Çatı muyanesi nasıl geçti tecrübemizi paylaşırsanız sevinirim nasıl yapılıyor? Canınız acıdı mı ? Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım en kısa zamanda
Downtowngirl Maşallah ne güzel. Ben ilk doğumumda 3 cm açılma için 6 saat sancı çekmiştim 😀 sizin sonrası da hızlı gelişir büyük ihtimalle
Dilara9406 Zycn_aslan canim gozun aydin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin Bi sorum olacak cati muanesi ve açıklığa bakma ayni seyler mi ayni sekilde mi bakiliyo
Zycn_aslan Dilara9406 evet aynı anda hem çatı muayenesi yapılırlar hemde açıklık varmı die bakılıyor bende korkmuştum ama korkulacak kadar kötü bişey değil☺️
Semra12344 Nurakin077 benim bugün çatı muayenem vardı cnm hiç korkma anlık birşey biraz acı oluyor ama geçiyor hemen ayrıca benim çatalda yapmadı doktorum o yüzden daha rahattım
Dilara9406 Zycn_aslan benim acikliga bakmislardi 1 hafta once elle muane etti gene elle mi bakiliyo cati muanesinde
Sezya Zycn_aslan kendinizde Bi değişiklik hissediyor musunuz peki. Ağrı baskı sancı gibi. Bazı doktorlsr doğum zamanına kadar bakmıyor mesela açıklığa.