ikizlerin_annesi__ Kozlar daha bugun doğum yaptım bebeğim büyük adam gibi inliyor böyle olan var mı ?
Ormanmeyveli ikizlerin_annesi__ Bugün gebe egitiminde bebek emmiyorsa inliyorsa huzursuzsq acile getirin demisti doktor
Melike ikizlerin_annesi__ gazı varsa ondan olabilir. Benim bebeğim 2 aylık olana kadar hep inlerdi çok gazlı bebekti 🥹
2405Sm ikizlerin_annesi__ canım oradaki hemşirelere sor istersen burada bi kaç kişide görmüştüm inleyince küvete alıyolarmış bi kaç saat tam emin değilim am a
SelinYakgul ikizlerin_annesi__ her bebek aynı değil kuzum. Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin öncelikle 🙏 Benim bebeğimde kordon dolanması vardı doğum yaptım birkaç saat küvözde kaldı. Geldi ve inliyordu aynı dediğin gibi. Bebek hemşiresini çağırdık ve küvöze alındı 4 gün kadar kaldı 🙏
ikizlerin_annesi__ Melike peki nasıl geçti ne yaptınız ? Uzunnn uzun inliyor sizinde böylemiydi ıhhhhhh diye resmen inliyor
Melike ikizlerin_annesi__ evet ıh ıh diyordu sürekli gaz samlası kullandım, masaj yaptım, kiraz çekirdeği kullndım çok zor dönemdi Allah yardımcınız olsun 🥺
ikizlerin_annesi__ 2405Sm yaaa solunum sıkıntısı yok diyorlar ama inlemesi de durmuyor 😔 küveze alırlar belki 14 gün kalacak alırlarsa 😔
ikizlerin_annesi__ Melike doktor bize gaz da demedi ya o sinir ediyor bizi yoğun bakıma aldılar 😔😔sizi emiyormuydu peki
Melike ikizlerin_annesi__ ya benim bebeğim 37 haftada doğdu sürekli uyuyordu zor uyandırıp emziriyordum 1-2 dk falan emip uyuyakalıyordu 🥺
1oguzannesi ikizlerin_annesi__ yenidoğan da gaz olmaz cnm çok düşük ihtimal yani başka sıkıntısı vardır solunum problemleri gibi korkma ama benimde bebiş ilk küveze girdi çok üzüldüm ağladım sütüm kesildi hata yaptım yani 2 gün sonra çıktı yine çok şükür
2405Sm Askiletotomsu teşekkür ederim düzelttiğiniz için ama zaten bebeğin annesi anlamış bir de telefon da o şekilde çıkmıştır büyük ihtimalle
ikizlerin_annesi__ SelinYakgul peki inlemenin sebebi neydi söylediler mi ? Birde süt işini nasıl yaptınız ? Beni 1-2 defa emdi :(
ikizlerin_annesi__ 2405Sm hastanedeyiz zaten canım daha bugun doğum yaptım BÖyle inleme olunca küveze aldılar dualarınızı eksik etmeyin inşallah 🙏🏻